2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه

6552 بازدید | 18 پست

سلام بچها 

من سه چهارماهی میشه درد قفسه سینه احساس سنگینی روقلبم داشتم رفتم دکتر متخصص قلب که نوار قلب اکو گرف مشکلی نداشتم خداروشکر از قلب بعد برام چکاب نوشت انجام دادم که آهنم پایین بود با کلسیمم برام سه ماه قرص آهن کلسیم نوشت

واینکه باید خوب تغذیه بشم

ولی من زیاد رعایت نمیکنم

بعضی وقتا درد دارم بنظرتون بخاطر همین آهن کلسیم پایینه خیلی میترسم😓😓😓

منم یکم پیش شدم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

سی تی اسکن بده 

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه استارتر، فردا اولین جلسه شیمی درمانی پدرمه 😥 برا شفاش ی صلوات می فرستین 😥

برام ی صلوات می‌فرستین🌸 تو این دنیا برا خودتون هدف داشته باشین😘 وقت بزارید برا خودتون 💗دنبال رویاهاتون برید 😍 یادتون باشه زندگی شماست و نیاز نیست در مقابلش به کسی جوابگو باشید 🌸 تو اولین و آخرین ناجی زندگی خودت هستی همیشه باعث افتخار خودت باش 💗 امیدوارم همیشه رو لباتون خنده باشه😍

کلسیم استخون های قفسه سینه ات رو به درد آورده ، آهن هم کم باشه یعنی کم خون هم هستی پس نتیجه میگیریم که قلبت بخاطر فقر اهن و خون هستش خوب بخور اگه نخوری موجب عوارض بدی میشه تپش قلب هم داری؟

کلسیم استخون های قفسه سینه ات رو به درد آورده ، آهن هم کم باشه یعنی کم خون هم هستی پس نتیجه میگیریم ...

تپش قلب وقتی استرس داشته باشم دارم..فک نکنم فعلا بااین شرایطم بتونم باردارشم

تپش قلب وقتی استرس داشته باشم دارم..فک نکنم فعلا بااین شرایطم بتونم باردارشم

از عوارض کم خونیه ، ببین به نظر من حالا خودت میدونی هر روز ماهی اسید فولیک بخور بعد هر ماه آمپول B1۲ بزن . تا چند ماه تکرار کن خوب میشی

از عوارض کم خونیه ، ببین به نظر من حالا خودت میدونی هر روز ماهی اسید فولیک بخور بعد هر ماه آمپول B1۲ ...

دکتر گف تاسه ماه این قرصارو مصرف کن بعد دوباره یاید چکاب بدم ببینم نظر دکتر چیه

کلن اختلالات قلبی خیلی خطرناکه خودسر کاری نکن پیش یکه دکتر متخصص قلب خوب برو اگ تهرانی دکتر میرصفایی معرفی میکنم بهت خیلی دکتر خوبیه 

09120470655

این مقاله هم حتما بخون اطلاعات خوبی میده

https://drmirsafaei.com/علت-درد-قفسه-سینه/ 

منم تپش قلب و احساس تنگی نفس همراه با درد تو قفسه سینه داشتم رفتم کلینیک آرام تو شریعتی برای درمانش... یکی از بهترین کلینیک های قلب تهرانن و بهترین متخصص های قلبو دارن .. اکو هم کردم خداروشکر مشکل از قلبم نبود گفتن باید استرس اضطرابو فشار کارمو کمتر کنم 

همسر من چند ماه پیش درد قفسه سینه داشت و خیلی حالش بد بودش من واقعا نگران بودم که نکنه مشکل حاد قلبی داشته باشه
یکی از دوستامون که خودش تحت نظر دکتر مرجان ثابتی بود بهم گفت که ببرش پیش ایشون
یک سری دارو برای همسرم تجویز کردن و خداروشکر الان کاملا مشکلش حل شده