2777
2789

دوستان عزیز سلام 

میخوام بدونم بعد از ید درمانی از کی باید قرص لووتیروکسین رو شروع کنیم و در حال حاضر چقدر مصرف میکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تیروئیدم شیش بود دوماه قرص خوردن شده نیم به نظرتون قرص و قطع کنم یا نه

میشه برام دعا کنی این ماه بی بی چکم مثبت بشه اگه دوست داشتی یک صلواتم مهمونم کن💜🙏مرسی دوست عزیز انشالله شما هم حاجت روا بشی🤲
مگ تیروئیدتون چقدره 

من عزیزم سرطان پاپیلاری تیرویید داشتم که دوماه پیش عمل کردم و الان دو هفته ای هست قرصم رو قطع کردم و تا هفته دیگه ید درمانی دارم و قبلش کم کار بود که توی بارداری گرفتم

من تیروئیدم شیش بود دوماه قرص خوردن شده نیم به نظرتون قرص و قطع کنم یا نه

به هیچ وجه قرص تیرویید رو نباید قطع کرد چون دوباره برمیگرده الان تیروییدت خوبه باز اگر از نیم پایین تر اومد دکتر واست کمترش میکنه

بله عزیزم من خودم عمل کردم و تا ۱۵ روز دیگه باید ید بگیرم

ندول داشتین درسته؟ نمونه هم گرفتین؟میشه برام توضیح بدین منم باید انجام بدم خیلی استرس دارم

این جهان کوه است و فعل ما ندا
ندول داشتین درسته؟ نمونه هم گرفتین؟میشه برام توضیح بدین منم باید انجام بدم خیلی استرس دارم

بله ندول ۳ سانتی داشتم بعد از نمونه برداری تشخیص پاپلاری کارسینوما دادن که فقط درمانش جراحی بود دکترم گفت به احتمال ۹۰ درصد باید بعدش ید بگیری جراحی شدم خداروشکر جراحم عالی بود افت کلسیم فقط۰ ۲روز اول داشتم بعد ش قطع کزدم و ازمایش دادم خوب بود و صدام هم خیلی بهتر از قبل انگار باز شده بود صدام بعدم که جواب پاتولوژیم اومد همون سرطان پایلاری بود ولی خداروشکر به لنف هام نرسیده بود و سونو دادم خیلی خوب عمل شده بودم که هیچ چیز از توده معلوم نبود 

بله ندول ۳ سانتی داشتم بعد از نمونه برداری تشخیص پاپلاری کارسینوما دادن که فقط درمانش جراحی بود دکتر ...

خداروشکر عزیزم شما کدوم شهر عمل کردین؟

این جهان کوه است و فعل ما ندا