2777
2789
عنوان

ازدست شوهرم دلم میخاد بمیرم😭

351 بازدید | 14 پست

سلام

از دست این مرد داشتم دیوونه میشدم گفتم بیام اینجا بگم یکم دلم واشه...خسته شدم هر چقد میگم یکم منو ببر بیرون نمیبره ما تو یه شهرک کوچیکیم جایی نداره ک حداقل خودم برم پدرمادرمم ازم دورن هیچ دوستیم ندارم🥺فقط کارش اینه ک بره خونه پدرمادرش یا خیلی بخاد دیگه بهم محبت کنه بریم خونه بابام...حالم اصلا خوب نیس دلم گرفته الانم تنها رفته بیرون حال روحیم خوب نیس دائم دارم گریه میکنم شبا خواب درست حسابی ندارم یکمم بخوابم کابوس میبینم از دوماه پیش ک سقط داشتم هنوز ب خودم نیومدم خستم از این زندگی...

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤

عزیزم درکت میکنم🥺

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقد مني تو

شوهر منم جزخونه پدرمادرش منو جايي نميبره بخدا بازور راضي ميشه برم خونه مامانم

مامانم دو خيابون باهام فاصله داره ولي نميذاره زياد برم

میشه  دعاکنید نی نی من سالم باشه؟؟؟🙏🏻
چقد مني تو شوهر منم جزخونه پدرمادرش منو جايي نميبره بخدا بازور راضي ميشه برم خونه مامانم مامانم دو ...

توهم چقد منی  

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
چقد مني تو شوهر منم جزخونه پدرمادرش منو جايي نميبره بخدا بازور راضي ميشه برم خونه مامانم مامانم دو ...

بخدا امروز تعطیل بود یبار صبح رفته یبارم الان بهش میگم تو ک اینجوری بودی بیخود کردی زن گرفتی ولی انقد دعواکردم قهر و بی محلی کردم دیگه خودم از رو رفتم والا

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤
توهم چقد منی    

تو چيكار ميكني با شوهرت؟ من فك ميكنم چون بيكاره اينجوري همش بهم گير ميده كاش كارم جور بشه يكم برم سركار همش خونه ام حس بدي دارم 

بخدا امروز تعطیل بود یبار صبح رفته یبارم الان بهش میگم تو ک اینجوری بودی بیخود کردی زن گرفتی ولی انق ...

من حالا مادرشوهرم خوبه البته خودمم ميرم اونجا همش سرپام جاروبرقي بكش ظرف بشور جمع كردن همه چي بامنه

تو چيكار ميكني با شوهرت؟ من فك ميكنم چون بيكاره اينجوري همش بهم گير ميده كاش كارم جور بشه يكم برم سر ...

عه از منم بیکاره

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت
تو چيكار ميكني با شوهرت؟ من فك ميكنم چون بيكاره اينجوري همش بهم گير ميده كاش كارم جور بشه يكم برم سر ...

فعلا قهریم چون رفتم خونه خواهرم درحالی که هیچ مشکلی با خواهرم و خونوادش نداریم من بش میگم تو چلی

من حالا مادرشوهرم خوبه البته خودمم ميرم اونجا همش سرپام جاروبرقي بكش ظرف بشور جمع كردن همه چي بامنه

کاش واسه منم خوب بود همه کاراش با من بود ولی انقد مشکل داریم ک بخام بگم میشه یه کتاب دفعه اخریم ک بحثمون شد گف دیگه خونه من نیا

بنام خداوند رنگین کمان🌈🖤