2777
2789
عنوان

بیایین بگین خوب جواب بابای خرابمو دادم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 21 پست

شایدم چون بابات اینکاره س ادمارم خوب میشناسه جنس خودشو میشناسه تو هم دخترشی نمیگم بابات خوبه ن اما میدونم بدتو نمیخواد یکم بیشتر رو پسره فک کن

من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم،تا دیگه حرفشونو ادامه ندن😏
شایدم چون بابات اینکاره س ادمارم خوب میشناسه جنس خودشو میشناسه تو هم دخترشی نمیگم بابات خوبه ن اما م ...

پسره خوبه.چون شغلش ازاده بابام مخالفه.به منم میگه سنت کمه

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ازدواج تو به صلاحت هست یا نه ولی منم اگر پدرم ازدواج دوم داشت خیلی ناراحت و عصبانی میشدم و ...

البته درسته پدرت در حق خانوادش ظلم کرده با این ازدواج دومش

ولی بازم به خاطر لجبازی با پدرت پافشاری نکن برای ازدواجت 

حتما در نظر بگیر ببین واقعا امادگی ازدواج داری یا نه

[QUOTE=209555923]کاری ندارم به کاری که انجام داده اما دلیلش چیه؟ اگه قانع کننده هست لجبازی نکن و به ...

به نظرم به حرفش فکر کن ایشون اشتباه کرده درسته انا حرفش منطقی هست شما اشتباه نکن چون با این مواردی که گفتی احتمالا راه برگشت هم نداری