2777
2789
چجوریه که آثار میبینین؟ مثلا نیت میکنید و میخونید؟ بعد منتظر آثارش میممونید یا ففط میخونید بدون نیت ...

من به نیت های دنیایی نمیخونم

اما‌خداوند هم دنیا رو میده هم آخرتو

من میخونم برای رضای خدا

برای خداوند‌تعیین تکلیف نمیکنم

میگم‌خدایا هرچی که خیره پیش بیار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به نیت های دنیایی نمیخونم اما‌خداوند هم دنیا رو میده هم آخرتو من میخونم برای رضای خدا برای ...

ببخشیدمیشه واسه منم دعا کنید خیلی خیلی محتاجم و درمونده

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
بنده کاربر مرد هستم روسیاه تراز اونم که برای کسی دعا کنم ولی حتما دعاتون میکنم شمام برای توفیق شه ...

بله ببخشید متوجه شدم و تصحیح کردم .

ممنونم که دعام میکنید امروز خیلی روز سختی داشتم حتی از استرس نمیتونم بخوابم خدا خیرتون بده. ان شاالله هر چی خیره واستون پیش بیاد

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 
اگه امکان پذیره میتونید بگید چی؟ میگم من اگه فقط قران بخونمو نماز نخونم اشکال داره؟

مردی به خدمت امام صادق(ع) آمد و عرضه داشت : من مرتکب گناهی شده ام.

امام صادق(ع) فرمود :خدا می بخشه.

آن شخص عرضه داشت :گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگ است.

امام فرمود: اگر به اندازه ی کوه باشد خدا می بخشد.

آن شخص عرضه داشت: گناهی که مرتکب شده ام خیلی بزرگتر است.

امام فرمود : مگر چه گناهی مرتکب شده ای؟

وآن شخص به شرح ماجرا پرداخت.

پس از اتمام سخن امام صادق(ع) رو به آن مرد کرد و فرمود: خدا می بخشد ، من ترسیدم که نماز صبح را قضا کرده باشی.

از امام صادق(ع) پرسیدند که چرا کسانی که در آخر زمان زندگی می کنند رزق و روزیشان تنگ است؟

فرمودند : به این دلیل که غالبا نمازهایشان قضا است.

همچنین مرحوم آیت الله حاج شیخ حسنعلی اصفهانی (معروف به نخودکی) در وصیت خود به فرزندش می گوید:

اگر آدمی چهل روز به ریاضت و عبادت بپردازد ولی یک بار نماز صبح از او فوت شود، نتیجه آن چهل روز عبادت بی ارزش (نابود) خواهد شد.

فرزندم تو را سفارش می کنم که نمازت را اول وقت بخوان و از نماز شب تا آن جا که می توانی غفلت نکن.»

بنده کاربر مرد هستم روسیاه تراز اونم که برای کسی دعا کنم ولی حتما دعاتون میکنم شمام برای توفیق شه ...

یه سوال دیگه خدمتتون داشتم

اگه کسی باشه که قبلا خیلی اذیتمون کرده و کلی در حقمون بدی کرده و نه فقط در حق ما بلکه در حق همه ادمای اطرافش بدی کرده ، ما مرگش رو از خدا بخوایم و بگیم اگه به صلاحه و بعدم قران و اینها بخونیم ، بده به نظرتون؟

این ادمی که میگم خیلی خیلی بده.

یه سوال دیگه خدمتتون داشتم اگه کسی باشه که قبلا خیلی اذیتمون کرده و کلی در حقمون بدی کرده و نه فقط ...

سعی کنید صفات خدایی رو در خودتون پرورش بدین که خیلی هم برای شما وهم برای اون فرد اثرات مثبت داره

خداوند بخشندست

شمام از خدا بخواین اولا اونو ببخشه بعدشم کمکش کنه‌گناهاشو جبران کنه و حق الناس رو جبران‌کنه

هم خودش سعادتمند بشه هم شما

ستاره جان اسم شما رو هم بنویسم برای زیارت عاشورا؟

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  
نه عزیزم من الان نمیتونم بخونم. میترسم بنویسم و نشه بخونم و مدیون شم.

🌹❤

خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی     اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس  
اگه امکان پذیره میتونید بگید چی؟ میگم من اگه فقط قران بخونمو نماز نخونم اشکال داره؟

اشکال نداره بخون،خیلی بهتر از اینه که هیچکدومو نخونی،خود قرآن به مرور زمان علاقه به نماز رو تو وجودت زنده می کنه