2777
2789
@ف1234     بیا گلم لطفا بگو محمد حسین کارش رسمی میشه؟وایا مادر میشم؟پول میاد تو زندگیمون ...

کارش رسمی میشه و صاحب دوتا بچه میشی...شکرگزار خدا باش شاید کمی مشکل مالی داشته باشی اما مطمعن باش تا دو سال اینده وضعت از این رو ب اون رو میشه

حرفی برای بیان حالم ندارم...
کارش رسمی میشه و صاحب دوتا بچه میشی...شکرگزار خدا باش شاید کمی مشکل مالی داشته باشی اما مطمعن باش تا ...

ان شاالله ممنون گلم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیستم ولی شما منو بگو خونه گیرمون میاد واسه اجاره؟ یا میریم خونه مادرشوهرم؟

انشالله ک هرچی خیره پیش بیاد ولی احساسم میگه میری خونه مادر شوهر...

حرفی برای بیان حالم ندارم...
کارش رسمی میشه و صاحب دوتا بچه میشی...شکرگزار خدا باش شاید کمی مشکل مالی داشته باشی اما مطمعن باش تا ...

میشه درباره آینده منم حست رو بگی؟

مثلا شغل آینده ام،  حروف توی اسم همسر آینده ام و نسبتش باهام و اگه میشه فصل تولدم هم بگو 

@ف1234  

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕

عزیزم میشه بگی من صاحب چندتا بچه میشم به کسی که هرشب و روز فک میکنم اونم فک می‌کنه یا ن