سلام بچه ها من تازه عروسم قورمه سبزی هام با وجود اینکه سبزی خوب تفت میدم گوشت ولوبیا چیتی به اندازه میریزم ولی جا افتاده نمیشه انگار سبزیش اب میندازه ،چهار ساعتم میذارم جا بیفته ولی اخر که تو بشقاب میکشم میبینم آبش یک طرف سبزیش یک طرف،مادرشوهرم ارد میریزه واسه لعاب اخه من دوس دارم قورمه سبزی بدون ارد جا بیفته،شما راهکاری بلدید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من همیشه از ۱۲ظهر میذارم تا ۸ونیم شب حسابی جا میفته . ابو زیاد میریزی و زمانشو کم میذاری
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤... نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.
من شب میپزم بعد تفت دادن گوشت و پیاز سبزی و لوبیا رو اضافه می کنم و تفت میدم یکم و بعد اب میریزم تا صبح بپزه با شعله خیلی کم؛ یا شعله پخش کن. اب هم بیشتر میریزم دو لیوان که تبخیر بشه تا صبح
پیاز سرخ کن گوشتو تفت بده ادویه بزن لوبیارو بریز سبزی رو قاطی کن هم بزن قشنگ آب به اندازه بریز و زیرشو زیاد کن قل بخوره بعد کمش کن بدار نم نم بپزه من طولانی میذارم ۱۲ظهر تا ۸ونیم شب که حسابی جا میفته . لیمو عمانی هم بریز نمکم اخرش بریز
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته