2777
2789
عنوان

قورمه سبزی جا افتاده

7270 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها من تازه عروسم قورمه سبزی هام با وجود اینکه سبزی خوب تفت میدم گوشت ولوبیا چیتی به اندازه میریزم ولی جا افتاده نمیشه انگار سبزیش اب میندازه ،چهار ساعتم میذارم جا بیفته ولی اخر که تو بشقاب میکشم میبینم آبش یک طرف سبزیش یک طرف،مادرشوهرم ارد میریزه واسه لعاب اخه من دوس دارم قورمه سبزی بدون ارد جا بیفته،شما راهکاری بلدید

پیازم باعث لعاب میشه

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرد نمیخواد که

از روغن مایع استفاده کن

دارچینم آخر کار اضافه کنی قرمه سبزی رو سفت میکنه

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 

من همیشه از ۱۲ظهر میذارم تا ۸ونیم شب حسابی جا میفته . ابو زیاد میریزی و زمانشو کم میذاری 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ما 7 ساعت میزاریم تا قششششنگ جا بیوفته

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           

من شب میپزم بعد تفت دادن گوشت و پیاز سبزی و لوبیا رو اضافه می کنم و تفت میدم یکم و بعد اب میریزم تا صبح بپزه با شعله خیلی کم؛ یا شعله پخش کن. اب هم بیشتر میریزم دو لیوان که تبخیر بشه تا صبح

همیشه هم جا افتاده و لعاب دار هست

چی بگم که سکوت بهتره...

شاید باورت نشه ، اما سبزی فروشیت رو عوض کن

تا ۵۰ درصد اثر داره

و

اینکه موقع پخت خورشت آب کمتر بریز و با یک آب بپز

)یعنی وسط پخت بهش آب اضافه نکن)

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان

اسی اگ حین پخت قرمه سبزی آب سرد یا آب شیر بریزی هم قرمه سبزی جا نمی‌افته

حتما آب‌جوش بریز 

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
من شب میپزم بعد تفت دادن گوشت و پیاز سبزی و لوبیا رو اضافه می کنم و تفت میدم یکم و بعد اب میریزم تا ...

نمیسوزه؟؟

پیاز سرخ کن گوشتو تفت بده ادویه بزن لوبیارو بریز سبزی رو قاطی کن هم بزن قشنگ آب به اندازه بریز و زیرشو زیاد کن قل بخوره بعد کمش کن بدار نم نم بپزه من طولانی میذارم ۱۲ظهر تا ۸ونیم شب که حسابی جا میفته . لیمو عمانی هم بریز نمکم اخرش بریز

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته