2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هاتون بگین😃🤣🤣

160 بازدید | 15 پست

خودم اول میگم   

چن روز پیش رفته بودم دکتر گف چ مشکلی پیش اومده هول شدم گفتم حالم درد میکنه 

چند روز پیش رفته بودم خونه مادر شوهر خواهرم گل بیارم یهو بلند گفتم گل زبون مادر شوهرم بزار برام ببرم یعنی خواهرم از شدت خجالت سرخ شده بود به میکشمت خاصی تو چشاش بود   

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم زنگ خونه خواهر شوهرم زدم گفت کیه به جای اینکه بگم نگارم گفتم بفرمایید 😐آخه قبلش با کسی حرف میز ...

🤣🤣🤣🤣

اللهم عجل ولیک‌الفرج امروز برای امام زمانت صلوات فرستادی ؟! :)اگه داری امضامو میخونی میشه برای عاقبت به خیری و حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍🤲🏻
ایفون زدن برداشتم  به جای اینکه بگم کیه بلند گفتم سلام😐😐😐😐

🤣🤣🤣

چندوقت پیش برای اولین بار با همسرم رفته بودیم پیش زنداداشم گفت خیلی خوش اومدی ،منم با نیش باز گفتم خیلی خوش اومدم 😁😐😐

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
چندوقت پیش برای اولین بار با همسرم رفته بودیم پیش زنداداشم گفت خیلی خوش اومدی ،منم با نیش باز گفتم خ ...

😃🤣🤣🤣

رفتم بودم گوشم سوراخ کنم برای اولین بار (این برای قبل از کروناست ، خدا کنه زنده و سالم باشه   ) خانم دکتره خیلی چشماش خوشگل بود منکه دختر بودم چشمم گرفتش دیگه وای به حال مردا

ازم پرسید کجا بودی تا حالا  با یه حالت درموندگی بهش گفتم داشتم براتون دعا میکنم اخه خیلی خوشگلی 

بنده خدا از بس خندید گفت همکارش بیاد کارشو انجام بده

نمایندگی علی زاده کد 83329 تماس 09173501225 
رفتم بودم گوشم سوراخ کنم برای اولین بار (این برای قبل از کروناست ، خدا کنه زنده و سالم باشه   ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آب معدنی دست شوهرم بود تو خیابون بهش گفتم آبتو بده بخورم =/

اوه اوه 🤣🤣🤣🤣