2777
2789
عنوان

کنکوری ها و کسایی که کنکور دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 38 پست
خیلی خیلی فضای آسون و ارومیه❤️هیچ استرسی نداره و فقط برگه میدن بهت و چیز عجیبی روش نیست همونایین ک‌ت ...

واقعا ینی تست مهم نیست؟ 

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی فضای آسون و ارومیه❤️هیچ استرسی نداره و فقط برگه میدن بهت و چیز عجیبی روش نیست همونایین ک‌ت ...

چقد قشنگ توصیف‌کردی والا مارو اینقد میترسونن مثل اینه ک از کاه کوه میسازن ممنون ک تجربتو دراختیار گذاستی🥰

نیاز نیست حتما کلاس بری ولی کتاب کار حتما باید داشته باشی. روی تست زدن خیلی کار کن اگه خوب کارکنی روش های تست زدن دستت میاد 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
اره عزیزم

منم تازع اومدم دهم،نمونم ولی

استوس گوفتم چحور

دیروز از صب مث چی گریه کردم😪😪

درد و بلام بخوره تو سر هرکی گزارشم میزنه⛔⛔⛔          لایکمم نکنید،،خودم میدونم نظراتم درست و دلنشینه،،لایک لازم نی😒

تست خیلی خیلی مهمه ولی واقعا بخونید میتونید چیز عجیبی نیست ک نا امید بشید همین ک کتاب رو خوب بخونی و تست خوب کار کنی و ساعت زیادی رو روش باشی مطمئنا قبولی فقط حرفم اینه فکر نکنید قوله خودتون میفهمید بعدا وقتی سره جلسه رفتی و تلاش مهمه نه افکار منفی و خسته کردن خودتون و نا امید کردن ❤️ منم پزشکی قبول شدم 

تست خیلی خیلی مهمه ولی واقعا بخونید میتونید چیز عجیبی نیست ک نا امید بشید همین ک کتاب رو خوب بخونی و ...

وااقعا؟امسال؟

درد و بلام بخوره تو سر هرکی گزارشم میزنه⛔⛔⛔          لایکمم نکنید،،خودم میدونم نظراتم درست و دلنشینه،،لایک لازم نی😒

قبل کنکور انسانی یه کنکور دیگه بده ک روز قبلش باشه تا تجربه بشه برات و انسانی و راحت تر بدی و تایم تو سر عمومی ها کنترل کنی مثل کنکور هنر 

استرس ندلشته باش سرجلسه 

من از بهمن، استارت اساسی و زدم چون قبلش شرایطم سخت بود. ولی خداروشکر چون زیاد میخوندم تا قبل عید پایه رو تموم کردم  در حالی ک دوستام میگفتن خیلی عقبم و... 

اصلا به حرف بقیه توجهی نکن ک کی چقد میخونه يا از تو جلوتره يا... فقط اصولی و با برنامه ریززززززز بخون برو جلو 

آزمون هم خوبه واسه تست زنیت، اگ آزمون ها حضوری شد خیلی اوکیه ک بدی، اما اگ مجازی بود سوالاش و دانلود کن و تست بزن، 

موفق و پاینده باشی ❤️🌈

منم تازع اومدم دهم،نمونم ولی استوس گوفتم چحور دیروز از صب مث چی گریه کردم😪😪

منم مغزم درگیر شده ولی گریه چرا ۳سال وقت داریم استرس نداشته باش مطمئن باش ک با رتبه خوب قبول میشیم انشالله😃🙂

قبل کنکور انسانی یه کنکور دیگه بده ک روز قبلش باشه تا تجربه بشه برات و انسانی و راحت تر بدی و تایم ت ...

چی قبول شدی

منم مغزم درگیر شده ولی گریه چرا ۳سال وقت داریم استرس نداشته باش مطمئن باش ک با رتبه خوب قبول میشیم ا ...

❤💋