2777
2789
عنوان

کیا کاپ قاعدگی استفاده میکنن

425 بازدید | 19 پست

استفاده ش سخته؟ من تقریبا به تمام پد ها حساسیت دارم .اخیرا هم بدتر شده 

تامپون خوب هم همه جا نیست و خیلیم گرون شده.

اونایی که نمیدونن اینا چی ان لطفا گوگل کنن ممنون.   

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خریدم.دو دوره استفاده کردم،پرت کردم اونور.نتونستن باهاش هماهنگ شم

میشه یه توضیح مختصر بدی؟ مثلا از نظر روانی مچ نشدی یا واقعا اذیت میکرد یا مثلا پس میداد؟ ممنون وقت میذاری برام .

میشه یه توضیح مختصر بدی؟ مثلا از نظر روانی مچ نشدی یا واقعا اذیت میکرد یا مثلا پس میداد؟ ممنون وقت م ...

واقعا اذیت میکرد.از نظره روانی اوکی بود،نشتی نیداد،خوب هماهنگ نمیشو

از همون اول راحت بود یا قلق داشت؟ ممنون وقت میذاری.

همون قلقش و من پیدا نکردم،شایدم اصلا با فدنم هماهنگ نمیشه.تمامه واژنم زخم صد.هر دفعه ۱۰ دقیقه تو دستشویی بودم،پاهام درد میگرفت

از همون اول راحت بود یا قلق داشت؟ ممنون وقت میذاری.

آره من باراول هم راحت بودم باهاش.

سرش رو یه کم جمع کنی راحت میشه داخل رحم بذاری

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
همون قلقش و من پیدا نکردم،شایدم اصلا با فدنم هماهنگ نمیشه.تمامه واژنم زخم صد.هر دفعه ۱۰ دقیقه تو دست ...

خیلی ممنونم متوجه شدم . 💚

وای من تصورش هم میکنم حالت تهوع میگیرم 🤢🤢🤢🤢اصلا نمیتونم قبولش کنم. خون توش جمع میشه . بعد خون رو خالی کنی بشوریش تمام این صحنه ها باعث میشه اووووق بزنم . تازه من ی چیز هم شنیدم راست و دروغش رو نمیدونم میگن اگه نشتی بده باعث سکته میشه نمیدونم ربط داره یا چرت پرته . در کل با نوار حال میکنم چند ساعت یه بار عوض میکنم هیچ مشکلی هم ندارم .