2777
2789

خوابم نمی‌بره از فکر زیاد، سه شنبه وقتشه، همینطوریش کولیک داره و بی قراره درد واکسنم بهش اضافه میشه دگ هیچی، 

نگران تب کردنشم هستم

خیلی هم سخت قطره میخوره

در واقع سر قطره های کولیکش من مو سفید کردم

، دهنشو سفت میبنده یا زبونشو میاره جلو نمیذاره قطره هاشو بدم از 10 قطره شاید در نهایت 2قطره وارد معده شه حالاخدا میدونه چطور میخواد استامینوفن بخوره

دعا مون کنید راحت و آسون بگذره برامون

مامانم دوران نقاهت بعد از کرونارو داره میگذرونه نمیتونه بیاد کمکم

نگران نباش گلم 

خیلی واکسن سختی هم نیس 

زود خوب میشع 

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه من سر واکسنای نوه اش همیشه تبخال زده😅

از چند روز قبل واکسن نوه. اش تبخال میزنه ما متوجه میشیم اها نوبت واکسن نوه اش نزدیکه😅

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

چقد سخت میگیری عزیزم 

همه این دوره رو گذروندن واصلا هم به اون سختی که فکر میکنی نیست

بچه های الان اکثرا کولیک دارن وقلقشو باید بدونی تا اروم بگیره

واکسن دوماهگی ام اصلا نمیفهمه وعوارضی نداره 

قطره کولیکم دونه دونه نده معلومه که نمیخوره 

ببین ده قطره چند میل میشه یه بار خالی کن توی دهانش

واکسن سبکی هست بیخودی استرس نداشته باش  

قطره هاشو بریز سر شیشه با انگشتت سوراخاشو بگیر که نریزه با یه ذره آب  رقیق کن بده ببین میخوره؟‌ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

آخي عزيزم از الان به چيزاي منفي فكر نكن بعد واكسن قشنگ مديريت كن قطره رو بريز ته حلقش بره دهنش. فوقش دو شب بيداري ميكشي تو بغلت ميگردوني تموم ميشه ميره

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

آخی عزیز دلم خدا حفظش کنه دلم تنگ شد برای اون دوران دلم نی نی خواست دوباره

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
چقد سخت میگیری عزیزم  همه این دوره رو گذروندن واصلا هم به اون سختی که فکر میکنی نیست بچه های ...

جدی؟ تجربشو ندارم و اولین دفعس کلا یه نوزاد رو میبینم ک واکسن بزنن، کاری با بچه های دگ ندارم ک کولیک دارن، دختر من بی قراره و نصف روز واقعا اذیته