2777
2789
عنوان

دانشگاه ها حضوری شده فکر کنم، درسته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 20 پست
من که خبر ندارم،  مجبور بودم انصراف بدم بخاطر شهریه،  چقدر دلم میخاد دانشجو بودم هنوز & ...

الهی بگردم 

منم عزیزم بخاطر شهریه پارسال نرفتم ترسیدم رو خونوادم فشار بیاد (پیام نور)ولی امسال خونوادم دیدن دلم می خواد نزاشتن که نرم 

هنوز ثبت نام نکردم سه شنبه برم ببینم چیکار میکنم 

تو هم عزیزم هیچ وقت دیر نیست الان برو ثبت نام کن اگه مشکل هزینه هست میتونی عزیزم بری سرکار 

فای سرت گلم دنیا غصه های بزرگتر داره الهی گیر ادم بد ذات نیفتی

دقیقا چون غصه های خیلی بزرگترو دارم، زیاد غصه نمیخورم واسش♥️

مرسی از دعات گل، همچنین برای خودت😍😍😍

👻 وارد بحث با کاربرایی که به بلوغ فکری نرسیدن و از همون کامنت اولشون مشخصه دنبال جر و بحث و بچه بازی ان نمیشم، چون‌ هرچقدرم که با استدلال هزار تا جواب بهشون بدی، باز یه جواب چرت بچگانه پیدا میکنن، تحویلت میدن، آرامشم برام خیلی مهمتر از اینه که اینجور کاربرای نوجوون و کاربرای امثال شون فکر کنن من کم آوردم و جوابی نداشتم که بهشون بدم!!!! 😄😄😄😄✌🏻✌🏻                                          میشه برای اینکه یه دوست خوب پیدا کنم، دعا کنی مهربون؟؟       آخه خیلی تنهام، اذیت میشم خب تنهایی تو زندگی، با افسردگی و وسواس فکری ای دارم     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بگردم  منم عزیزم بخاطر شهریه پارسال نرفتم ترسیدم رو خونوادم فشار بیاد (پیام نور)ولی امسال ...

فدات😍💙

ایشالا که موفق باشی عزیز🌸

به دلیل شهریه و چند دلیل دیگه انصراف دادم از دانشگام، 

دیگه نمیشه برم اصلا به دلایلی، 

اتفاقا جویای کار هم هستم، 

زیادم غصه نمیخورم البته سر این قضیه...👍🏻🙏🏻

👻 وارد بحث با کاربرایی که به بلوغ فکری نرسیدن و از همون کامنت اولشون مشخصه دنبال جر و بحث و بچه بازی ان نمیشم، چون‌ هرچقدرم که با استدلال هزار تا جواب بهشون بدی، باز یه جواب چرت بچگانه پیدا میکنن، تحویلت میدن، آرامشم برام خیلی مهمتر از اینه که اینجور کاربرای نوجوون و کاربرای امثال شون فکر کنن من کم آوردم و جوابی نداشتم که بهشون بدم!!!! 😄😄😄😄✌🏻✌🏻                                          میشه برای اینکه یه دوست خوب پیدا کنم، دعا کنی مهربون؟؟       آخه خیلی تنهام، اذیت میشم خب تنهایی تو زندگی، با افسردگی و وسواس فکری ای دارم     
بهترین کارو کردی انصراف دادی. پشیمون نمیشی مطمئن باش. 

چطور مگه گلم؟؟