2777
2789

کاش منم جای شما بودم...کاش منم عزاداره شوهره کثافت نامرده هرزه ام بشم

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

خدارحمتش کنه روحش قرین رحمت 

سخته بنظرتون؟ ما زنا وقتی خیلی اذیت میشیم راضی به مرگشون میشیم وفک میکنیم بدون اونا آرامش داریم میشه لطفا سوالمو جواب بدید آیا واقعا همینطوره؟

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارحمتش کنه روحش قرین رحمت  سخته بنظرتون؟ ما زنا وقتی خیلی اذیت میشیم راضی به مرگشون می ...

منم خیلیییییییی اذیتم کرد...خدا جواب ظلم هایی که کرد رو بده

خدای خوبم دلم خیلی گرفته...یا رفیق من لا رفیق له...من حاجتمو از خدا میگیرم.. اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
خدارحمتش کنه روحش قرین رحمت  سخته بنظرتون؟ ما زنا وقتی خیلی اذیت میشیم راضی به مرگشون می ...

نه عزیزم اصلا اینطور نیست. خیلی سخته خیلی  من زندگی قشنگی داشتم با همسرم

Pari_bakhtiari27

ایشونو تو اینستا فالو کن اگه خواستی همدرد شما هستن. همسر محمد بزرگی ک چندوقت پیش چترش باز نشد و فوت کرد

دختری ک سعی میکنه تو همین شرایط بد قوی باشه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

راستی خدا رحتشون کنه

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
کاش منم جای شما بودم...کاش منم عزاداره شوهره کثافت نامرده هرزه ام بشم

عزیزم شما نتیجه طلاق توافقیتون چیشد؟

عزیزم شما نتیجه طلاق توافقیتون چیشد؟

نوبت مشاوره اش رو نیومد...اخه باید میرفت عشقشو از تهران میاورد ...الانم باز گم و گور شده...انشاالله به حرمت امشب هیچ وقت رنگ خوشی رو نبینن جفتشون

نوبت مشاوره اش رو نیومد...اخه باید میرفت عشقشو از تهران میاورد ...الانم باز گم و گور شده...انشاالله ...

شما شوهرتون مذهبیه ؟ خودت هم چادری هستی؟

نوبت مشاوره اش رو نیومد...اخه باید میرفت عشقشو از تهران میاورد ...الانم باز گم و گور شده...انشاالله ...

حکمت خدا چیه نمیدونم واقعا شوهر دست گل و با معرفت و مهربون  من رفت زیر خاک اون وقت......

حکمت خدا چیه نمیدونم واقعا شوهر دست گل و با معرفت و مهربون  من رفت زیر خاک اون وقت......

خدا گلچین عزیزم...انشاالله خدا بهت صبر میده...اونوقت شوهره نامرده من به خاطره هوسش منو بچه کوچولوم رو ول کرد رفت