2777
2789
عنوان

مامانايي كه بچه كلاس اولي دارن لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 47 پست
ماهم اعتراض كرديم حداقل رياضي و فارسي حضوري باشه هفته اي دو سه روز  حالا نميدونيم قبول كنن يا ...

انشالله که قبول میکنن بیشترش همین میشه اولی هابرادروس اصلی مثل نگارش وریاضی مدرسه میرن وعلوم وقران هم مجازی البته این حدس منه هااا

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم همينطور تا ساعت دوازده و نيم مدرسه  بعدم تا ساعت پنج بايد تكاليف بفرستيم  كلي هم تك ...

آنلاین چند ساعت در روز هست چه ساعتی؟بعدش چرا از مردادشروع کردن؟

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
ماهم همينطور تا ساعت دوازده و نيم مدرسه  بعدم تا ساعت پنج بايد تكاليف بفرستيم  كلي هم تك ...

معلم دخترم عقیده به تکلیف زیاد نداره..میگه فقط بچه خسته میشه

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
منم مادر بچه کلاس اولیم شاغلم  عصر ها دو ساعت باید برم سر کلاس دانشگاه (مدرسم) عصری سر پسرم ...

از کی شروع شده درسش؟منم شاغلم آنلاینش وصبح گذاشتن😕

آنلاین چند ساعت در روز هست چه ساعتی؟بعدش چرا از مردادشروع کردن؟

مدرسشون غيرانتفاعيع 

از مرداد جزوه دادن 

منم دير ثبت نام كردم 

انلاين از ساعت هشت و نيم تا يك رب كم 

تو اسكاي روم به صورت زنده يعني نميدوني ادم چه هولي ميكنه تا وصلت ميكنه ها عين خود مدرسس 

تا ساعت پنج هم بايد تكاليف بفرستي

منم مادر بچه کلاس اولیم شاغلم  عصر ها دو ساعت باید برم سر کلاس دانشگاه (مدرسم) عصری سر پسرم ...

وای منم ساعت ۳ از خونه میرم بیرون، یعنی هلاک میشم، اصلا نمیفهمم ناهار چی خوردم. فقط تند تند تکلیف مینویسیم. 😂

مدرسشون غيرانتفاعيع  از مرداد جزوه دادن  منم دير ثبت نام كردم  انلاين از ساعت هشت ...

خیلی زیاده تایمش که اوف چه خبره.واسه ما ۱۰ تا ۱۲ صبح هست هر روز .تازه از سه شنبه شروع میشه 

منم یک عددمادر کلاس اولی هستم اصلا ب ما نگفتن نستعلیق بنویسن ولی یکی بگه اسم این شکل چیه من یادم رفت ...

شش ضلعی یا شش گوشه احتمالا یادشون دادن مثلا چهار گوشه و سه گوشه...از رو همون اینو.خواستن دیکه باید گوشه هارو.بشماره

همتا اسم خـودمه♥
عزیزم اذیتش نکن بذار بنویسه من پسرم کلاس دومه ینی جر خوردما

خيييلي سخته هركي ميگفت باور نميكردم 

خدا بهمون صبر بده اوضاع هم بهتر بشه حضوري برن كه بهتر متوجه بشن و اينجوري اذيت نشن

مدرسشون غيرانتفاعيع  از مرداد جزوه دادن  منم دير ثبت نام كردم  انلاين از ساعت هشت ...

حضوری ندارن؟ ما ۸ تا ۱۰ مجازی..حضوری هفته ای یک بار..خیلی فشرده هست کلاستون..مگه بچه انقدر میمونه پای مجازی

خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍