بانوبهار٧١ مدیر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1480 عنوان مامانايي كه بچه كلاس اولي دارن لطفااا | مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 47 پست سلام ميخواسم بگم تو اين دو روز به معناي واقعي ج ررررر خوردم😫😫😫چرا انقدر سخت ميگيرن ميگه حتما بايد نستعليق بنويسن من تا همين الان داشتم باش كار ميكردمانلاين درس خوندن خيلي سختهيك مامان كلاس اولي هستم از كلاس اول شروع كردم😫 1400/07/04 | 21:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مایکلا عضویت: 1395/06/20 تعداد پست: 17088 دختر منم از نیمه شهریور شروع کردن، امروز نگاره ۵ را درس دادن.
ااااااsevda عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 12667 ماهم اعتراض كرديم حداقل رياضي و فارسي حضوري باشه هفته اي دو سه روز حالا نميدونيم قبول كنن يا ... انشالله که قبول میکنن بیشترش همین میشه اولی هابرادروس اصلی مثل نگارش وریاضی مدرسه میرن وعلوم وقران هم مجازی البته این حدس منه هااا اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
مامان_برسام6 عضویت: 1394/08/09 تعداد پست: 4135 منم یک عددمادر کلاس اولی هستم اصلا ب ما نگفتن نستعلیق بنویسن ولی یکی بگه اسم این شکل چیه من یادم رفت ... شش ضلعی میشه با دل های پاک تون برای شاد شدنم صلوات بفرستید.
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7784 ماهم همينطور تا ساعت دوازده و نيم مدرسه بعدم تا ساعت پنج بايد تكاليف بفرستيم كلي هم تك ... آنلاین چند ساعت در روز هست چه ساعتی؟بعدش چرا از مردادشروع کردن؟ خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
فاطی65 عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 2323 ماهم همينطور تا ساعت دوازده و نيم مدرسه بعدم تا ساعت پنج بايد تكاليف بفرستيم كلي هم تك ... معلم دخترم عقیده به تکلیف زیاد نداره..میگه فقط بچه خسته میشه خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7784 منم مادر بچه کلاس اولیم شاغلم عصر ها دو ساعت باید برم سر کلاس دانشگاه (مدرسم) عصری سر پسرم ... از کی شروع شده درسش؟منم شاغلم آنلاینش وصبح گذاشتن😕 خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
بانوبهار٧١ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1480 آنلاین چند ساعت در روز هست چه ساعتی؟بعدش چرا از مردادشروع کردن؟ مدرسشون غيرانتفاعيع از مرداد جزوه دادن منم دير ثبت نام كردم انلاين از ساعت هشت و نيم تا يك رب كم تو اسكاي روم به صورت زنده يعني نميدوني ادم چه هولي ميكنه تا وصلت ميكنه ها عين خود مدرسس تا ساعت پنج هم بايد تكاليف بفرستي
مایکلا عضویت: 1395/06/20 تعداد پست: 17088 منم مادر بچه کلاس اولیم شاغلم عصر ها دو ساعت باید برم سر کلاس دانشگاه (مدرسم) عصری سر پسرم ... وای منم ساعت ۳ از خونه میرم بیرون، یعنی هلاک میشم، اصلا نمیفهمم ناهار چی خوردم. فقط تند تند تکلیف مینویسیم. 😂
زیزی1373 عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 1965 عزیزم اذیتش نکن بذار بنویسه من پسرم کلاس دومه ینی جر خوردما
بانوبهار٧١ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1480 معلم دخترم عقیده به تکلیف زیاد نداره..میگه فقط بچه خسته میشه خدا براش خوب بخواد راست ميگه اخه اين بچه با اين دستاي كوچولوش واقعا خسته ميشه
طناز۹۹ عضویت: 1399/01/01 تعداد پست: 7784 مدرسشون غيرانتفاعيع از مرداد جزوه دادن منم دير ثبت نام كردم انلاين از ساعت هشت ... خیلی زیاده تایمش که اوف چه خبره.واسه ما ۱۰ تا ۱۲ صبح هست هر روز .تازه از سه شنبه شروع میشه خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 19759 منم یک عددمادر کلاس اولی هستم اصلا ب ما نگفتن نستعلیق بنویسن ولی یکی بگه اسم این شکل چیه من یادم رفت ... شش ضلعی یا شش گوشه احتمالا یادشون دادن مثلا چهار گوشه و سه گوشه...از رو همون اینو.خواستن دیکه باید گوشه هارو.بشماره همتا اسم خـودمه♥
بانوبهار٧١ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/04 تعداد پست: 1480 عزیزم اذیتش نکن بذار بنویسه من پسرم کلاس دومه ینی جر خوردما خيييلي سخته هركي ميگفت باور نميكردم خدا بهمون صبر بده اوضاع هم بهتر بشه حضوري برن كه بهتر متوجه بشن و اينجوري اذيت نشن
فاطی65 عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 2323 مدرسشون غيرانتفاعيع از مرداد جزوه دادن منم دير ثبت نام كردم انلاين از ساعت هشت ... حضوری ندارن؟ ما ۸ تا ۱۰ مجازی..حضوری هفته ای یک بار..خیلی فشرده هست کلاستون..مگه بچه انقدر میمونه پای مجازی خدا جونم همیشه توکلم بر توست😍 شکر به خاطر همه چیز😍
زیزی1373 عضویت: 1399/11/26 تعداد پست: 1965 خيييلي سخته هركي ميگفت باور نميكردم خدا بهمون صبر بده اوضاع هم بهتر بشه حضوري برن كه بهتر متو ... اره خدایی پسر منم اذیت میشه