2777
2789
عنوان

نظرتون برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 34 پست
فکر میکنی نکردم ابنکارارو انقدر بد هستن هیچکس باهاشون رفت و امد نداره حتی داماد خودش 

شوهر من ک مادر نداشت به حرف زن داداشش بود و خواهرش الان گوش شیطون کر بعد از ۶سال درست شده

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

شوهر من ک مادر نداشت به حرف زن داداشش بود و خواهرش الان گوش شیطون کر بعد از ۶سال درست شده

اخه چرا بعد این همه سال؟؟ ازهمون اول نمیتونن ادم باشن؟ کی جز زنت برات میمونه؟ کی انقدر دلسوزته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو میگی چیکارش کنم خستم خیلی پشیمونم از اردواجی ک کردم

هیچکس تو زندگی کسی نیس

من نمیتونم چیزی بگم چون جای تو نیستم

ولی خودت بهتر شرایطزندگیتو و اخلاق شوهرتو میدونی بشین فکر کن دنبال درست شدنش باش

نمیخام انرژی منفی بدم ولی تو هنوز سنی نداری ولی به گفته خودت از الان اعصاب داغون و معده درد گرفتی حیفه خودتو داغون کنی و با این اخلاقای مسخره شوهرت بسازی

اگه جلوتو نمیویره خندت مشاوره برو شرایطتو بگو اونا بهت میگن چجوری رفتار کنی

تاجایی هم ک واست امکان داره با خانواده شوهرت کم رفت و آمد کن و از زندگیتم هیچی بهشون نگو

امیدوارم خدا خودش کمکت کنه❤️

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
هیچکس تو زندگی کسی نیس من نمیتونم چیزی بگم چون جای تو نیستم ولی خودت بهتر شرایطزندگیتو و اخلاق شوه ...

فقط یجوری درست میشه ک اون همش میگه مطیع حرف من باش هرچب میگم همون باشه از پوشش و رفت امد بگیر تا اخرش بخاطر همین میگم بلکه دعا نوشتن فقط خفشون کنه

اخه چرا بعد این همه سال؟؟ ازهمون اول نمیتونن ادم باشن؟ کی جز زنت برات میمونه؟ کی انقدر دلسوزته

نه نیستن آدم 

من کارای ک دلم میخواست نمی‌تونستم انجام بدم چون خواهرش بدش میومد 

اول زندگی یه کم سخته قوی باش با مهربونی مخش بزن 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه