2777
2789
عنوان

نظرتون برام مهمه

144 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه

من نزدیک سه ماهه عروسی کردم و اومدم سر زندگیم متاسفانه توی دوسال عقدی ک بودیم خانواده همسرم خیلی دخالت میکردن و اونا ب همسرم همه چیو یاد میدادن و پرش میکردن الان هم همینطور و باعث دعوامون میشه جوری ک دیروز همسرم یهو پرید ب من و من خونه مادرم بودم و ب من زنگ زد گفت اگر برگردی خونه قلمای پاتو خرد میکنم و کلی فحش بنظرتون چیکارکنم خیلی خستم 😔 فکرم نمیدونم همش چرا میره سمت دعا نوشتن براشون ک رابطشون قطع بشه با ما تا بتونیم درست و بی دغدغه زندگی کنیم ممنون میشم راهنماییم کنید

یعنی شوهرت زنگ زد بهت توم خونه مامانت بودی بدون هیچ مشکل و دعوایی کلی فوشت داد و گفت بیای قلم پاتو خورد میکنم!؟!؟ 

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شوهرت زنگ زد بهت توم خونه مامانت بودی بدون هیچ مشکل و دعوایی کلی فوشت داد و گفت بیای قلم پاتو خ ...

راستش ۳ هفته بود خانوادش کرونا گرفته بودن و من ناهار براش میذاشتم چون سرکارش جوریه ک با پدرش و داداشش یکجا هستن پریشب موقع خواب گفت غذا نذار مامانم گفته برات گذاشتم منم گفت خب من برات کنار گذاشتم فردا رو ببر از پس فردا مامانت زحمتشو بکشه گفت ن گفتم خب ی کلمه نمیتونی بگی همسرم زحمت کشیده گذاشته فردا خودم میارم گفت ن نمیتونم فقط تو میتونی همین صبح ک از خواب پاشدم برای راهی کردنش و صبونه دادن حتی همو بغل و بوس کردیم و خداحافظی منم غذا ندادم بهش گفتم ولش کن عیب نداره بعد اومدم خونه مامانم و ساعت ۲ ظهر بهم گفت ن تو برام غذار بذار ن مامانم منم زنگ زدم ب مامانش گفتم مگه شما ناهار نذاشتی براش گفت چرا گفتم خب چرا ابنجوری میگه ب من اینم توی پرانتز بگم مادرش همش بهم میگف هرمشکلی دارید بیا ب من بگو من بچمو راهنمایی کنم بعدش مامانش یهو صداشو برد بالا و هرچی از دهنش دراومد بهم گفت و گوشی رو قطع کرد از اونور بعد ۵ مین همسرم زنگ زد هرچی از دهنش دراومد بهم گفت 😔

هیچوقت بر خانواده شوهر پیش شوهرت نگو 

خوش اخلاق باش سیاست داشته باش همه خانواده ها دخالت میکنن هراز گاهی برای مادرشوهرت یه چیزی بخر 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

میشه دقیقتر و با مثال توضیح بدید؟؟

یه دفعه زنگ زد بهتون بد و بیراه گفت(در هر صورت اشتباه کرده ولی دلیلش مهمه)؟؟

خونواده چجوری دخالت میکنن؟؟

شما برای استقلالتون چکار کردین؟؟

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
هیچوقت بر خانواده شوهر پیش شوهرت نگو  خوش اخلاق باش سیاست داشته باش همه خانواده ها دخالت میکنن ...

فکر میکنی نکردم ابنکارارو انقدر بد هستن هیچکس باهاشون رفت و امد نداره حتی داماد خودش 

راستش ۳ هفته بود خانوادش کرونا گرفته بودن و من ناهار براش میذاشتم چون سرکارش جوریه ک با پدرش و داداش ...

خدا رحم کنه بهت با این شوهر و مادرشوهر😑

ولی از من به تو نصیحت با همه بدیا و اذیتای شوهرت ولی هرچی شد بینتون هیچوقت به مادرشوهرت نگو

اتفاقا نمیتونه راهنمایی کنه بدتر بینتون اختلاف میندازه

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️