من نزدیک سه ماهه عروسی کردم و اومدم سر زندگیم متاسفانه توی دوسال عقدی ک بودیم خانواده همسرم خیلی دخالت میکردن و اونا ب همسرم همه چیو یاد میدادن و پرش میکردن الان هم همینطور و باعث دعوامون میشه جوری ک دیروز همسرم یهو پرید ب من و من خونه مادرم بودم و ب من زنگ زد گفت اگر برگردی خونه قلمای پاتو خرد میکنم و کلی فحش بنظرتون چیکارکنم خیلی خستم 😔 فکرم نمیدونم همش چرا میره سمت دعا نوشتن براشون ک رابطشون قطع بشه با ما تا بتونیم درست و بی دغدغه زندگی کنیم ممنون میشم راهنماییم کنید
یعنی شوهرت زنگ زد بهت توم خونه مامانت بودی بدون هیچ مشکل و دعوایی کلی فوشت داد و گفت بیای قلم پاتو خورد میکنم!؟!؟
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی شوهرت زنگ زد بهت توم خونه مامانت بودی بدون هیچ مشکل و دعوایی کلی فوشت داد و گفت بیای قلم پاتو خ ...
راستش ۳ هفته بود خانوادش کرونا گرفته بودن و من ناهار براش میذاشتم چون سرکارش جوریه ک با پدرش و داداشش یکجا هستن پریشب موقع خواب گفت غذا نذار مامانم گفته برات گذاشتم منم گفت خب من برات کنار گذاشتم فردا رو ببر از پس فردا مامانت زحمتشو بکشه گفت ن گفتم خب ی کلمه نمیتونی بگی همسرم زحمت کشیده گذاشته فردا خودم میارم گفت ن نمیتونم فقط تو میتونی همین صبح ک از خواب پاشدم برای راهی کردنش و صبونه دادن حتی همو بغل و بوس کردیم و خداحافظی منم غذا ندادم بهش گفتم ولش کن عیب نداره بعد اومدم خونه مامانم و ساعت ۲ ظهر بهم گفت ن تو برام غذار بذار ن مامانم منم زنگ زدم ب مامانش گفتم مگه شما ناهار نذاشتی براش گفت چرا گفتم خب چرا ابنجوری میگه ب من اینم توی پرانتز بگم مادرش همش بهم میگف هرمشکلی دارید بیا ب من بگو من بچمو راهنمایی کنم بعدش مامانش یهو صداشو برد بالا و هرچی از دهنش دراومد بهم گفت و گوشی رو قطع کرد از اونور بعد ۵ مین همسرم زنگ زد هرچی از دهنش دراومد بهم گفت 😔
یه دفعه زنگ زد بهتون بد و بیراه گفت(در هر صورت اشتباه کرده ولی دلیلش مهمه)؟؟
خونواده چجوری دخالت میکنن؟؟
شما برای استقلالتون چکار کردین؟؟
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️