2777
2789

دوستان من همیشه عفونت زنان دارم میرم دکتر تا داروها تموم میشه باز شروع میشه. 😬 

ایندفعه گفتم سیستم دفاعی بدنم ضعیف شده خودم تو خ نه سنتی درمان کنم. من لیزر میرم یه کوچولو مو داشتم اونارو واجبی زدم. اینم بگم لیزر 8 جلسه تموم شده فقط اگر موها در اومد باید برم شات بگیرم.  یه خورده مو بود گفتم واجبی بزنم چون گفتن خوبه. بعدم اودم دود عنبر نسا دادم. خیلی سوزش داره به نظرتون عادیه؟ نسوخته باشم شبم مهمون دارم😞

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 

چ کررردی با خودت رفیق😂

مشکلی ک از نظر سوختن فک نمیکنم باشه ولی فک کنم سیستم بویاییتو تا یکی دوساعت دیگ ازدست میدی

There is GOD💚💚💚   ..                                               

حالا مهمون چکار به اونجا داره رو نفهمیدم 😶😶😶

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مهمون چکار به اونجا داره رو نفهمیدم 😶😶😶

خوب اگر سوخته باشه تو راه رفتنم تاثیر گذاره دیگه 😂

واجبی همون نورس؟ من نمیدونم ولی من هروقت عفونت میگیرم از پودر نوره استفاده میکنم عالیههههه

آره از همون قدیمیا. این که می‌سوزند خوبه؟ اون لحظه که گذاشتم هم میسوزوند☹️

واجبی میسوزونه.نزن دیگه.

خیلیا میگن واسه عفونت خوبه قدیمیا نمیگرفتم واسه همین بود

چ کررردی با خودت رفیق😂 مشکلی ک از نظر سوختن فک نمیکنم باشه ولی فک کنم سیستم بویاییتو تا یکی دوساعت ...

امروز هوا بادی هست. پنجره هارو باز گذاشتم. 🤣

چ کررردی با خودت رفیق😂 مشکلی ک از نظر سوختن فک نمیکنم باشه ولی فک کنم سیستم بویاییتو تا یکی دوساعت ...

🤣👌

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
وای من اصلا دوست ندارم این واجبی و این چیزا رو من دو بار امتحانی زدم شدیدا سوزوندم خیلی بد بود

منم مو زائد ندارم زیاد جهت درمان گذاشتم. میگم که لیزر کردم. ولی شنیدم خیلی خوبه دیگه خسته شدم گفتم هرچی میگن برم.