بچه ها من شنیدم چرب کردن قسمت شکم با روغن سیاهدانه یا زیتون و ورزش روزانه مداوم البته نه ورزش خیلی سنگین خیلی موثره شما قرصی،مکملی،دکتر چیزی میشناسین خوب بشین؟
ورزش منظم داشتم و وزنمو چندکیلو کم کردم و لاغر شدم
غذاهای فست فودی و نوشابه وشیرینی جات هم سم هست. باید فعلا بذاریشون کنار کامل تا وقتی که خوب شدی
قرص دوفاستون هم دکتر بهم داده بود میخوردم
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
ناباروری داری؟ من تنبلی دارم و نازایی و لکه بینی پریود نامنظم.البته با ای وی اف باردار شدم خداروشکر. ولی بهترین کاری که بهترش میکنه پیاده روی و اب کردن شکمه. کلا فک نکنم درمان همیشگی داشته باشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقدر خوب امیدوار شدم .من وزنم متوسطه رو به پایینه ... جوش و ریزش مو دارم ، ولی قرص روجا دکتر بهم داد ...
منمچاق نبودم. وزنم ۶۰ بود که رسوندم به ۵۷
ورش کردن خیلی موثره برای حل این مشکل
همچین معضل بزرگی هم نیست. ان شاءالله بزودی رفع میشه برای تو هم😘
حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️ خرّم آن روز كه پرواز كنم تا برِ دوست🍃 اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
بخدا من درگیرم با این پریودم دوتا سقطم دارم قراره چن ماه دیگه اقدام کنم دوماهه مرتب پیاده روی میکنم و تغذیه مو درست کردم با روغن سیاهدانه هم شکممو ماساژ میدم بعد این ماه قبل پریود فقط چن ساعت لک بینی داشتم روز اول و دومم خونریزیم زیاد بود گفتم حتما دارم خوب میشم بعد از روز سوم انقد کم شد انگار نه انگار پریودم