2777
2789
عنوان

قول ازدواج

157 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

خیلی به راهنماییتون نیازدارم، من ۴ ساله با یه پسری ام که هم دوست خانوادگیمونن هم همسایمون و کامل از هم شناخت داریم 

۴سال پیش ک اومدجلو گفت ببین من تورو خیلی دوسدارم ولی شرایط ازدواجو تا چن سال ندارم ، اگه میتونی ۳ ۴ سال صبر کنی . لطفا بیا با هم باشیم یا به کسی جواب مثبت نده

پسر خوبی هم هس جوری که خانوادم خیلی قبولش دارن و یجورایی همه با خبرن ازینکه با همیم

حالا چند وقته که من خیلی بیتابی میکردم و میگفتم بیا عقد کنیم دیگه بسه من تحمل بلاتکلیفیو ندارم بهم گفت ایشالا امسال شهریور تا ابان عقد میکنیم و فلان

حالا امسال افتاده یه جای دور برای تدریس(سال اولشه) بهش گفتم کی میای گفت میبینی که شرایطمو بخدا خیلی سخته الان صبرکن یکم 

گفت هنوز سنمون هم خیلی کمه (من 2۱سالمه اون 23  سالشه) من بهش گفتم زدی زیرحرفت برا عقدمون و من نمیتونم باهات باشم . گفت یسال اینا صبر کن تروخدا من خیلی دوستت دارم و بخاطر راحتی تو میگم صبر کنی تا شرایطم یکم بهتر شه

نمیدونم چیکارکنم . ازجونم بیشتردوسش دارم

نکنه بعد چند وقت هم باز تاریخو پاس بده وقت دیگه

ازینکه منو میخواد مطمئنم چون به خانوادشم گفت. ولی میترسم خیلی

چیکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من منتظرش میمونم ازین میترسم که اون ولم کنه و نیاد..

اون موقع اگه اون بتونه بدون تو زندگی کنه توهم باید بتونی بدون اون ادامه بدی 

تا وقتی ک با ی کورد زندگی نکردی هیچوقت قضاوت نکن.

به نظر من منتظر نمون...شک نکن ب عشقش ولی شک‌کن به پاس دادناش بخدا من زخم خورده ام ک دارم بهت میگما.تصمیم خودتو بگیر

اصلا هم بچه نیستین...چطور میتونین دوست لمونین نمیتونین نامزد کنین؟؟ حرفاشونو باور نکن

اون موقع اگه اون بتونه بدون تو زندگی کنه توهم باید بتونی بدون اون ادامه بدی 

:((( من خیلی دوسش دارم

اونم همینطور ، جدیداخیلی حساس و افسرده شدم نسبت ب همه چی بدبینم

ببین میگه دوست داره این چند ماه و صبر کن بعدم هنوز بچس صبر کن بزرگ شین به مشکل میخورینا

خودشم همین حرفارو میگه ، من خیلی دارم بچهبازی در میارم اصلا خیلی سختمه اینکه انقد نزدیکیم بهم 

ولی نمیتونم کنارش باشک

:((( من خیلی دوسش دارم اونم همینطور ، جدیداخیلی حساس و افسرده شدم نسبت ب همه چی بدبینم

خب چند ماه صب کن بازم اگه بهانه آوردم ازش جدا شو

تا وقتی ک با ی کورد زندگی نکردی هیچوقت قضاوت نکن.