2777
2789
عنوان

سلام اونایی که شیرخوار تو مهد کودک گذاشتن یه دقیقه میان..

| مشاهده متن کامل بحث + 8433 بازدید | 17 پست
من دخترم الان 7 ماهشه ولی از بعد عید میخوام بزارم الان رفتم یه وبلاگ پیدا کردم که برای مهدش بود زده بود به زیر دو سالم غذا میدن البته اینطوری با من کمتر میشه اگر هدفمند باشه توکل به خدا من صبح و ظهر شیرش میدم دیگه یکی هم وقتی دارم برش میدارم
راستی گفتی جقدر شهریه میدی؟
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام الی جان,منم مهد طلوع مهر نزدیک خونمونه,راضی هستی?منم میخوام دخترمو اونجا ببرم ولی دودلم
‎ ﺗﻨﻬﺎﯾـــــــــــــــــــــــــــﯽ؟ ﺗﻨﻬﺎﯾــــــــــــــــــﯽ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍطــــــــــــــــﺮﺍﻓﺖ ﻧﺒﺎﺷﻪ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺎ ﮐﺴــــــــــــــــــﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺒﺎﺷﯽ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺁﺩﻣـــــــــــــــــﯽ ﮔﻮﺷﻪ ﮔﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺣـــــــــــــــﺮﻑ ﻧﺰﻧﻪ! ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘـــــــــــــــــﻪ ﺑﺎﺷﻪ! ﺗﻨﻬﺎﯾـــــــــــــــﯽ ﯾﻌﻨﯽ "ﻫﯿﭽﮑﺲ" ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻪ حالت بده...!