2777
2789
عنوان

حقوق یا فرهنگیان

7261 بازدید | 102 پست

من هم حقوق دانشگاه علوم تحقیقات قبول شدم هم فرهنگیان.

موندم حقوق برم که علاقمه یا برم فرهنگیان ک بالاخره استخدامم از اول و حقوق ثابت از زمان دانشجوری میریزن ب حسابم و بیمه طلایی و دست چک...

اما حقوق دانشگاه ازاد قبول شدم و فقط علاقه دارم منم مد نظرم درامد زایی همه میگن که حقوق باید بعدش ازمون سخت وکالت و قبول شی 

منم انقد سر کنکور خوندم اخرم گند زدم میترسم اونجا برای ازمونم گند بزنم 

نظرتونو لطفا بگید تجربیاتتون استفاده کنم😓واقعا شرایط بدیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فرهنگیان بنظرم

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

اصلا جای شک نیست که فرهنگیان

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

بستگی داره تو برات مدرک داشتن مهم باشه یا شغل داشتن

که خب فرهنگیان شغلش تضمین شده ست.

ولی من یه فارغ التحصیل رشته حقوق میشناسم که الان داره تریکو بافی درس میده😐

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کسی میدونه هزینه دانشگاه غیر انتفاعی ترمی چنده ؟؟؟؟؟؟

خب چه رشته ای ؟شهریه ها فرق دارن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.