2777
2789

اول بگم این سوال خواهرمه: 

یه خواستگار داشت که البته دوست بودن ۳ سال برای ازدواج  !!! تو این ۳ سال خودشو پولدار نشون میداد میگفت خونمون فلان خونه ست ولی هیچوقت خواهرم ندیده بود یا میگفت فلان ماشینو می‌خوام بخرم 

خلاصه دروغ راجع به پول و اینا 

الان خواهرم فهمیده خونه شون یه خونه خیلی قدیمیه و اصلا  پولش نمیرسه که همچین ماشینی بخره و هر هدیه ای که واسه خواهرم خرید قسطی بوده !!!! اینم بگم که پسره خودش اعتراف کرده و همه اینارو گفته و گفته برای اینکه از دستت ندم اینکارو کردم فکر میکردم میتونم جور کنم پولشو و ماشینو بگیرم یا فکر میکردم میتونیم خونه مون رو عوض کنیم … 

شما نظرتون چیه راجع به این نوع دروغ ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من کسی گه الان دروغ بگه بعدا هم دروغ میگه دروغای بزرگ و کوچیک که زندگی رو نابود میکنه

بحَقّ الحُسَین.                                                                        اللهم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج.                                                               🖤🖤🖤🖤                                                                        دعای من در روضه.                                                                ابا عبدلله الحسین علیه السلام.                                                فقط ظهور امام زمانم