2777
2789
عنوان

لکه بینی لانه گزینی

102 بازدید | 9 پست

کیا مثل من هرماه لکه ببنی داشتن

آیا وقتیم که باردار بودید ماه اول لکه بینی داشتید؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

من یه بار لک بینی داشتم اون ماه اقدام بودم  ۴ روز  لکه خونابه بود هیچوقت  لکه بینی نداشتم فقط همون یبار بود  بعد پاشدم رفتم کوهنوردی شبش خونریزی شدید گرفتم 

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز از موعدت گذشته؟

ازموعدم نگذشته سه روز مونده به موعدم مثل همیشه لکه بینی دارم ولی باحالت تهوع وکمردرد وخستگی وضعف

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

من یه بار لک بینی داشتم اون ماه اقدام بودم  ۴ روز  لکه خونابه بود هیچوقت  لکه بینی ند ...

نباید وقتی اقدام میکنی نزدیک پریودت کارای سنگین و ورزشهای سنگین انجام بدی عزیزم

نباید وقتی اقدام میکنی نزدیک پریودت کارای سنگین و ورزشهای سنگین انجام بدی عزیزم

اره اشتباه کردم دیگ نمیدونم واقعا پریود شده بودم یا سقط بود 

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
اگه قبلاً هم لکه بینی داشتی احتمالا داری پریود میشی برو دکتر تا دارو بده لک نداشته باشی

مرسی عزیزم

اره اشتباه کردم دیگ نمیدونم واقعا پریود شده بودم یا سقط بود 

فقط خدا میدونه.ولی دفعه بعد رعایت کن