2777
2789
عنوان

خیانت زنداییم _ شما جای من بودید چکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 3976 بازدید | 135 پست
۲۴_۲۵

واااای جووونه😰 چرا من فکر کردم بالای ۴۰ ساله؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
چه شکلی زندایی ت با پسرای محل دوست شده؟ توی فضای مجازی؟یا توی واقعیت؟ یعنی کسی توی محله ای خیابونی ...

عکساش بوده قرار بوده بره سر قرارم که برن خونه خالی جور نشده قضیه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا جونه داییم کمتر از ۳۰ سالشه

چه زودم بچه دار شده بچه هاش کوچیکن؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
شاید واقعا همونایی ک اسم خواهرتو سر زبون انداختن حالام اسم زن دایی سر زبون انداختن  شاید واقعا ...

فتوشاپ نیست عکسا چند وقت پیشم تو خانواده پیچید که که پدر بزرگم با پسرخالم گرفتتش

فتوشاپ نیست عکسا چند وقت پیشم تو خانواده پیچید که که پدر بزرگم با پسرخالم گرفتتش

🤦‍♀️ خب داییت نفهمید؟ هیچی نگفت؟

شاید واقعا همونایی ک اسم خواهرتو سر زبون انداختن حالام اسم زن دایی سر زبون انداختن  شاید واقعا ...

منم یه ساعت همین و میگفتم دوستان قانع نشدن . اما ما همه انسانیم و باید یک درصد فکر کنیم اگر اشتباه کرده باشیم در مورد کسی چی ؟ اون وقت میتونیم جواب خودمون و بدیم؟

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

فقط میتونم بگم لعنت به دوربین گوشی و آدم هرزه

چیکار ب گوشی داری اخه

از هر چیزی میشه استفاده نادرست کرد

یکی با خودکار کتاب مینویسه یکی حکم قتل اون یکی خود..ضایی میکنه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
منم یه ساعت همین و میگفتم دوستان قانع نشدن . اما ما همه انسانیم و باید یک درصد فکر کنیم اگر اشتباه ک ...

قضاوت خیلی سخته حق با شماست آدم تا مطمئن نشده نباید چیزی بگه

منم یه ساعت همین و میگفتم دوستان قانع نشدن . اما ما همه انسانیم و باید یک درصد فکر کنیم اگر اشتباه ک ...

عزیزم میگم که فتوشا‌پ نیستم 

عکسای عادی نیست که از رو فرشاشون و وسیله هاشون مشخصه که خودشه اگه فتوشاپ باشه که دیگه گل قالی و وسیله رو که نمیشه فتوشاپ کرد بعدم فرم بدن و این چیزاشو. دقت کردم خودم