2777
2789
عنوان

پدرشوهروبرادرشوهر امشب بهم حمله کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 29 پست
پربازدید شد بی زحمت یه صلوات بفرستید هفته دیگه که رفتم غربالگری بگن نی‌نی کاملا سالمه و همه چیز خوبه ...

انشاءالله کاملا سالم نی نی تون عزیزم ،اصلا استرس نداشته باش هیچ مشکلی نیس گلم استرس برات سمه 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ترس زودی ب خواهرم زنگ زدم بدادم برسه رفتم تو یه کوچه پله زیادی داشت شوهرم دنبالم کردم کشون کشون با کتک منو از پله ها کشید پایین خواهرم رسید از چنگش در اوردنم اونم رفت پدرو برادرشو برداشته آورده خونه خواهرم بهم حمله کردن تهدیدم میکردن منو میکشن مگه من گناه کردم رفتم دکتر پدرشوهر با برادرش چ حقی دارن اخه

خدایا کمکم کن😔خودت پناهم باش مشکلم حل بشه
ببخشیدا تف به غیرت شوهرت خودش کمه دوتا روانی هم آورده زوربازوشونو به ی زن مریض نشون بدن

اونم بیکس😔نه پدر دارم ن مادر تازه ۹ماهه مادرمم از دس دادم دلم برا خودم میسوزه

خدایا کمکم کن😔خودت پناهم باش مشکلم حل بشه