من مهندسی صنایع دانشگاه شهریار مهندس صنایع غذایی تهران شرق و مدیریت بازرگانی شهر ری قبول شدم . به نظرتون کدوم بهتره در اولویت و بازار کار کدوم خوبه ؟ مسیر های دور رو چه طوری با اتوبوس و مترو میشه رفت
خب اینو باید خودت توی نت ببینی کدوم راهش بهتره و نزدیک تر و ببین بازار کارشو توی نت کدوم بهتره
من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا واسه من سایتش مینوسه this page in not availbal
از دسترس خارج شده
من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕
ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماریهای دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی در حد توان پاسخ میدم