2777
2789
اعتماد به نفست پایینه همیشه استرس داره نیمه ی اول سال هم هستی؟ درسته

لطفا برا منم بگو

مامانم جقدر در روز بهم فکر میکنه؟ چقدر دوستم داره؟ 

چند سال دیگه به هدفم میرسم؟ 

پدرم بخاطر هدفم باهام مدتی قطع رابطه مبکنه؟ 

اخر راهی که دارم میرم خوبه؟ 

you put me on and said I was your favorite! 
برنمیگرده اصلا بش اعتماد نکن

منم بگو گلم من باردارم یانه و شوهرم بهم خیانت میکنه؟ 

یادت باشه چشم های تولایق اشک شوق رادارننه اشک غم💝 
بیشتر ببینید
دل من تنگ چشایی ست  که نیست.... 🥺 میشه برا محمد آیهان کوچولوی من دعا کنید چشماش خوب بشه 😔 شاید خدا صدای شما رو زود تر بشنوه 🙏یعنی میشه مثل بقیه بچه ها محمد منم همه جارو ببینه و بازی کنه 😔               خــــدایـــا ایــنـ هــمــہ اسـتـخــوانـ داشــتـمـ 😞چـــرا دلــمـ را شــکـسـتیـــــے؟؟خسته ام از اینکه هر روز جلوی آینه اتاقم نقش قوی ترین مادر دنیا را بازی میکنم ولی شب ها همه قوی بودنم را کنار بگذارم و یکباره همه قوی بودنم از چشم هایم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین آدم جهان باشم ...😓🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمه دومی هستی؟ 

منم بگو لطفا 

کی صاحب خونه میشیم؟ کی میرم سر خونه و زندگیم؟ 

کی مشکلم حل میشه؟

خدایا دوست دارم از ته دل 🤍 متاهل و متعهد 💟💏دو سال خواننده خاموش سایت بودم ، سه بار عضو شدم و بنا به دلایلی خودم رو تعلیق کردم ✋ برای حل شدن مشکلم اگه ممکنه دعا کنید لطفاً 💚
برنمیگرده اصلا بش اعتماد نکن

درباره من و شوهرم بگو لطفا

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
عزیزم میشه بگید من کی باردار میشم و جنسیتش چیه

اقدامی انشالله امسال دیگه باردار میشه امسال هم سال پسره 1400میگم

عشق بازی کاربیکاران بود... عاقلش باکار بیکاران چه کار 🦋
اقدامی انشالله امسال دیگه باردار میشه امسال هم سال پسره 1400میگم

جواب منم بدید لطفا کی به عشقم میرسم؟؟؟؟ از خصوصیاتم هم بگید ممنون 

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️