2777
2789

ماهم فامیلای داماد پاگشا کردن رفتیم خوردیم ب جز پدرشوهرم و خواهرشوهرم همشون 50 هزار تومن کادو دادن، پدر شوهرم ساعت خریده بود 2 سال پیش 600 هزار تومن بود قیمتش، خواهرشوهرمم 150 هزار تومن پول داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی مثلا میدن؟ ماهم رسم کادو نداریم

مامانم بیشتر وسیله ی خونه میخره  هرچیزی که میفهمه نگرفتن مثلا واسه پسرخاله ام آبمیوه گیری  واسه جاریم کتری واسه بقیه هم تا جایی که یادمه  چای ساز ، سبزی خردکن بزرگ ، سرویس چینی و این جور چیزها

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
چه خانواده جذابی بودن 😐

خیلیییییی..

یعنی هنوزم ک هنوزه حالم بهم میخوره ازشون..

شب عروسی اومدن خونه ما خابیدن نه برا رسمی چیزیا گفتن خونمون یه شهر دیگس با اینکه خونه کلیاشون همین جاس فقط چندتا خونوادشون یه شهر دیگه هستن فک کنم۲۰نفر بودن تا صبحم نشستن دور هم فردا ظهرم ناهار خوردن رفتن..

باز شبش اومدن خونمون باورت نمیشه تا دو هفته همش میومدن..

دیگه منم قهر کردم رفتم خونه خاهرم تا یکم درست شدن..

تو نامزدی اصلا اینجوری نبودن..