2777
2789

اوووو 10 سال پیش

شام دعوتم کردن منم خیلی رسمی و شیک و خانومانه حاضر شدم 

رفتم اونجا خواهرزاده و برادر زاده شوهرم از همون اول چسبیدن بهم که باهاشون بازی کنم

دیگه اخر شب شوهرم گفت اگه بازیتون تموم شد بریم برسونمت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتیم ولی هیچکدوم کادو ندادن 😐 تا حالا ندیده بودم این مدلی   تعجب کردم آخه مامانم همیشه واسه همه بهترین کادوها رو میخره 

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

منو  پاگشا نکردن هنو تو دلم مونده 

سنتی ازدواج کردم در عرض دو روز عقد کردم و بابام انگار اضافی بودم همون شب عقد منو با خانواده شوهر فرستاد شهرشون. 

تا به هفته که صبحا از خواب بیدار میشدم هنگ بودم میگفتم اینجا کجاست چرا شبیه خونمون نیست . این کیه کنار من خوابیده😔😂

فامیلیم ولی هرکدوم شهردیگه

نامزد کردیم و عقد حرمی و حلقه و اینا یک شب موند رفت خونشون منم موندم خونمون یک ماهی ندیدیم همو بعد دعوتمون کردن 

دلم نمیخاست تنها بمونم انقد گریه کردم شب مامانم اینا موندن😐

البته اتاق جدا خابیدن 

صبم من باهاشون رفتم😂😂😂شوهرم تعجب کرده بود

جاریم بهم کادو صابون داد

😐😐😐😐شما هم به جبران ژیلت میدادی بهش

زیباترین عشق جهانی یا حسین 🖤🖤🕌:) جوونیم فدا سر ساقی💚🖤 متأهل و عاشق همسرم♡❤تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟!
رفت و امد داری باهاش الان؟؟

ن اصلا خونمون تو ی ساختمونه ولی دوتامونم مغروریم کاری ب کار هم نداریم

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

منی ک اومدم حرفاتونو بخونم تا زمان جواب انتخاب رشته بگذره

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY