2777
2789
عنوان

خانما شوهر شماهم ...

246 بازدید | 16 پست

خانما از وقتی برای شوهرم کادو تولدش گوشی خریدم همش سرش تو گوشی روزا خو بیرونه شباهم ک فقط درحاله بازی کردن آنلاین باصدای بلنده واقعا کم اوردم

هرچی بهش میگم خسته شدم به منم برس منم ادمم تنهام از صب تا بعداز ظهر ک سرکاری شبم ک میای بازی و شام و خواب خب منم ادمم ۴ ماهه شده کارش و واقعا آزارم میده قبلا هم گوشی داشت ولی شکست و بعد دوماه براش گوشی خریدم کادو الان میگم عجب غلطی کردم😞😞😞😞😞😞

خدایا خودت حاجت روام کن من چشمم به کرم توعه❤❤

وای منم دارم پول جمع میکنم براش بخرم کادو غافلگیرانه.

پس نمیخرم میرم برا خودم طلا میخرم بجاش حرصم نمی‌خورم چون اینم جنبه نداره مطمعنا😆

یکی باشه مثل (((گوگل))) ک وقتی ميگي ..پ.. سریع بگه           پول ؟ پاریس؟پیتزا؟پدرشو دربیارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای چی گوشی خریدی اینا جنبه ندارن که

فقط بازی میکنه نه اینستا نه واتساپ نه تلگرام هیچی نداره صدای بازیشم ک همیشه بلنده😭😭😭😞خب دیدم گوشی ساده دستشه برای من یه گوشی خوب خریده منم میرفتم سر کار پولامو جم کردم براش گوشی خریدم اگ بدونی چ ذوقی کرد ولی دیگ شورشو دراورده😞معتاد بازی شده انگار

وای منم دارم پول جمع میکنم براش بخرم کادو غافلگیرانه. پس نمیخرم میرم برا خودم طلا میخرم بجاش حرصم ن ...

😞😑😂😂😂همین کارو کن بخدا ک دارم دیوونه میشم

فقط بازی میکنه نه اینستا نه واتساپ نه تلگرام هیچی نداره صدای بازیشم ک همیشه بلنده😭😭😭😞خب دیدم گوش ...

خب عزیزم براش پلستیشن میگرفتی ک‌بازی کنه عوض گوشی ...تازه اونوقت دوتایی هم می‌تونستین بازی کنید

گوشی؟ وظیفه هر کسی فرق میکنه مقصر شمایید چون مردا جنبه به کنار لیاقت هیچ چیو ندارن

😞من مشکلم لیاقت و اینا نیس چون بچه ها هم معتاد بازی گوشی میشن و تو مردا بیشتره مثل فوتبال نگاه کردن ن ما خانما ک اصلا خوشمون نمیاد از بس مشغله داریم

اگ راهکار بلدید من از سرش در بیارم چون حس میکنم دیگ پیشم نیس و دارم کم میارم

مردجماعت نباید گوشی لمسی داشته باشه گوشی ساده براش بهر اپنو‌ بفروششه تا کارای بد تر نکرده باهاش

ن بابا من مشکلم بازیه😑همچی خو خیانت نمیشه من از این بابت ازش مطمعنم  عزیزم بخدا که خیلی گلو آقاعه به جان بابام کله خونواده دوطرف رو چششون میزارنش ولی زیادی ب بازی علاقه داره اونم آنلاین و تفنگی منم فقط راهنمایی میخوام چطور از سرش دربیارم مشکل از من هست؟؟؟بخدا ک موندم

خب عزیزم براش پلستیشن میگرفتی ک‌بازی کنه عوض گوشی ...تازه اونوقت دوتایی هم می‌تونستین بازی کنید

دیگ بدتر فک کن چ شووود😢😂😂😂😂😑دیگ ول کن نبود  تلویزیونم میسوخت😢😢😢😢😢

ن بابا من مشکلم بازیه😑همچی خو خیانت نمیشه من از این بابت ازش مطمعنم  عزیزم بخدا که خیلی گلو آق ...

الهی خوشبخت باشید ببخشید اگه بد حرف زدم الهی همیشه خوب باشه برات

خب دوتابی بازی کنید بهشم توضیح بده که توم ب اون نیاز داری نباید همش وقتسو بزاره  برای بازی

اصن من حال میکنم دنیا باهام بازی کنه  
الهی خوشبخت باشید ببخشید اگه بد حرف زدم الهی همیشه خوب باشه برات خب دوتابی بازی کنید بهشم توضیح بده ...

فدای سرت عزیزم اشکال نداره من فقط خواستم بگم ک کاری نمیکنه فقط سرش تو بازیه

اخه خانمی من اصلا علاقه ندارم بخدا عصابم نمیکشه اونم کشت و کشتارو تفنگی😑ازاونورم بی سیمیه و آنلاین و یه نفره😶بنظرت بهش چی بگم

😞😑😂😂😂همین کارو کن بخدا ک دارم دیوونه میشم

والا بخدا

مرسی ک تجربه تو در اختیارم گذاشتی 😁😅

یکی باشه مثل (((گوگل))) ک وقتی ميگي ..پ.. سریع بگه           پول ؟ پاریس؟پیتزا؟پدرشو دربیارم؟
والا بخدا مرسی ک تجربه تو در اختیارم گذاشتی 😁😅

فداتشم 😋مهربونیشو داره ها ولی خو گندشو با بازی دراورده😭😂