khanoomgoliiiii مدیر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 71 عنوان فال . کسی هست فال بگیره؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 33 پست کسی هست فال بگیره؟؟ 1400/07/03 | 15:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomgoliiiii مدیر استارتر عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 71 نه خیر اومد فالت نوشته تمایلات جنسی عزیزم منظورش چیه از تمایلات جنسی
۱۲۳۵۶۷ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 4666 برای عروسیم میخوام گلم ببینم چطور میشه کی میتونیم بگیریم این بار ک باز عقب نیافته نه نمی افته گلم ایشالا
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 نه نمی افته گلم ایشالا ایشالا عزیزم کی میگیرم 🥺 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
70avina70 عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 3721 دیگه اون نمیزنه که گلم😁 مینانفقه رو کی برام میریزه شوهرم؟ اگر از كسی متنفری، از قسمتی از خودت در او متنفری؛ چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
سمندون_سایت_2 عضویت: 1400/04/17 تعداد پست: 11157 دیگه اون نمیزنه که گلم😁 خخخ امید وارم این دفعه همون موقع ک تو دلم بگیریم 😅 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیمجوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
۱۲۳۵۶۷ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 4666 گلممم لطفا ب منم بگو ب عشقم میرسم و باهم خوشبخت میشیم یا ن؟ اگ اره حدودا چقد زمان میبره؟ اسمامون زین ... عزیزم به هم میرسین و خوشبخت میشین ایشالا ولی زمانشو نمیدونم
shapal عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 4116 عزیزم به هم میرسین و خوشبخت میشین ایشالا ولی زمانشو نمیدونم مرسی گلم خیلی لطف کردی واست حمد میخونم انشالله حاجت روا بشی ❤ کاربری دست خودم و ابجیمه
۱۲۳۵۶۷ عضویت: 1400/02/17 تعداد پست: 4666 مینا نفقه رو کی برام میریزه شوهرم؟ اسفند و فروردین اومد تو فالت
70avina70 عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 3721 اسفند و فروردین اومد تو فالت اوووو از الان تا فروردین؟ اگر از كسی متنفری، از قسمتی از خودت در او متنفری؛ چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
سونیاپناهی عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 2003 بگو گلم نیتتو ببخشید میشه درخواست دوستیمو قبول کنین لطفا