2777
2789

بیمه عمر شرکت بیمه ما امسال 41% سود داد که برای سرمایه گذاری مخصوصا برای کودکان خیلی مفید و موثره. بنظرم اگر بچه کوچیک دارین حتما براش بیمه عمر بخرید تا آیندشو تامین کنید. اگر نمی دونین بیمه عمر چیست یا برای خرید بیمه عمر بیمه ما به لینک زیر مراجعه کنید. 

https://bimeh-ma.com/life-insurance/

سلام عزیزم من حوصله ندارم برم بخونم خودت یه توضیحی میدی که مثلا اگه من ماهی 200 بریزم بعد 20 سال چقد ...

بعد از 20 سال می تونی نزدیک به 2 میلیارد بگیری

کلا من بررسی کردم خیلی خوبه برا تمام اعضا خونوادمم خریدم 

برو تو همون لینکی که گذاشتم فرمشو پر کن بهت زنگ میزنن توضیحات خیلی کاملی بهت میدن 

تازه نمیخواد حضوری بری جایی، خودشون کارشناس میفرستن برات

ولی بنظرم اگه بتونی ماهی بیشتر بدی خیلی خیلی بهتره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از 20 سال می تونی نزدیک به 2 میلیارد بگیری کلا من بررسی کردم خیلی خوبه برا تمام اعضا خونوادمم خ ...

سلام من بچه هام چهار سالشونه تا الان بیمه عمر نتونستم بریزم براشون میشه الان مال چهار سال گذشته هم بریزم ؟