سلام من بچه شمالم و قراره تو همین هفته عشقموخانوادش بیان خواستگاری میشه ازرسمو رسوماتون بگین ؟شنیدم سکه نمیزارین برا مهریه درسته؟درضمن اونا کورد کرمانشاهن
دختر خاله ی منم با اهل سنت ازدواج کرد سکه رو به زور قبول کردن اما طلام مهرش شد
آره بعضیها طلا مهر میکنن
خودم سکه خواهرم
اقوام شوهرم
ولی اونا یی که خیلی مقید هستن ۱۹ مثقال
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدای مهربانم هزاران هزار مرتبه شکر گذارت هستم به خاطر تمام نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
سلام .من خودم کورد هستم. برای مهریه رسم ثابتی ندارن .بسته به توافق طرفین گاهی سکه و گاهی هم طلا هستش. از نظر تهیه جهیزیه هم بستگی به وسع مالی طرفین داره . اگه هردو در یکسطح باشن میشه گفت هزینه جهیزیه رو تقسیم میکنن .کلیه مخارج عقد و عروسی هم به عهده داماد هستش
راستش کل جهازو گف من خودم میگیرم تو فقط لباستو بگیر بیا طلاهم گف هرچقد درتوانم باشه شاید ...
خودمونیم
پسرمون ببین چقد مرد هست 😁
شما هم باهاش راه بیا سر مهر اذیتش نکن