2777
2789
عنوان

کوردای غیور

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 99 پست
دختر خاله ی منم با اهل سنت ازدواج کرد سکه رو به زور قبول کردن اما طلام مهرش شد

آره بعضیها طلا مهر میکنن 

خودم سکه خواهرم 

اقوام شوهرم 

ولی اونا یی که خیلی مقید هستن ۱۹ مثقال

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
رسم بر این هست منتها دخترای اطراف ما لطف میکنن خودشون اگر چیزی بخوان میبرن مقصود حرفم این بود که ا ...

درسته

اما این مربوط به خیییلی قدیماست

حتی اون وقتام دختر وظیفه ی بردن  رخت خواب خونه شو داشته

و اگه نمیبرده زشت بوده براش

الان که دیگه باید ی حداقلی ببره دختر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامیاران

عزیزم کامیاران جز استان کردستان هست

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘

سلام .من خودم کورد هستم. برای مهریه رسم ثابتی ندارن .بسته به توافق طرفین گاهی سکه و گاهی هم طلا هستش. از نظر  تهیه جهیزیه هم  بستگی به وسع مالی طرفین داره . اگه هردو در یک‌سطح باشن میشه گفت هزینه جهیزیه رو تقسیم میکنن  .کلیه مخارج‌ عقد و عروسی هم به عهده  داماد هستش

عالین مردمش عالی ۳ سال باهاشون زندگی کردم

کوردا همشون واقعا عالین  من وعشقم دوسال دوست بودیم  واقعاخوبن بااین که سنی هستن ب ی چیزایی پایبندن ک مایی ک مثلاشیعه هستیم اصلااهمیت نمیدیم 

و خدایی که اسپانسر تمامِ آرزوهاست!💓✌
راستش کل جهازو گف من خودم میگیرم تو فقط لباستو بگیر بیا   طلاهم گف هرچقد درتوانم باشه شاید ...

خودمونیم 

پسرمون ببین چقد مرد هست 😁

شما هم باهاش راه بیا سر مهر اذیتش نکن 

کوردا همشون واقعا عالین  من وعشقم دوسال دوست بودیم  واقعاخوبن بااین که سنی هستن ب ی چیزایی ...

فوق العاده مهمان نواز و غریب دوست و خون گرمن اون ۳ سالی که کنارشون بودم بهترین سالای عمرم بود...دقیقا