2777
2789
عنوان

خوشگلای من بپرین تو😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 14963 بازدید | 3580 پست
چندسال؟!سبک تون جی بوده؟کمربندت چیه؟! اطلاع باش ک الانم بوکس میرم😁

کمربند سیاه دان 😏😏😏😎😎😎

کمربند تو چیه

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوی هوی منم هستما  @ylda917   من و یلدا یه گوشه میشینیم کاپوچینو میخوریم🙂😂❤️

اولا هوی به حیوون میگن😐🔪

دوما خودتو تیکه پاره کنی نمیزارم بیایی یلدا رو که اصن از چند روز قبل در اتاقو روش قفل میکنم😕🔪😂👊

غربت تموم عالمه :‌)
منو عشقم شما همه😂👊 اهنگه کسی چپ نگاش کنه طرفش منم من🎼😐🔪

تو عشقت 

منو عشقم @عشق_زندگیم_پتومه 😏❤️ خانمی یه پتو نرم پیدا کن بریم بخوابیم

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
کمربند سیاه دان 😏😏😏😎😎😎 کمربند تو چیه

مشکی دان دو ماه دیگ ام باید برم اراک برای ازمون دان 3 دوسال دیگ ام مربریمو میگیرم

دوسالم هس کیک بوکسینگ میرم😐💔

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
میخوام جا بندازم عین قبلا هر کس میخواست نیاد خودش نمیاد دیگه هی هر روز نمیگفت لغوم کنین  لغو ک ...

وای کار شما خیلی سخته 🥺🥺

خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان😘😍❤😂🤚

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
اولا هوی به حیوون میگن😐🔪 دوما خودتو تیکه پاره کنی نمیزارم بیایی یلدا رو که اصن از چند روز قبل در ...

ایول اصن چ معنی داره اشنایی من خواهر بزرگه باشه😝😝😂😂

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
اولا هوی به حیوون میگن😐🔪 دوما خودتو تیکه پاره کنی نمیزارم بیایی یلدا رو که اصن از چند روز قبل در ...

@mahdi1397 ایشون گذاشتن بیام بعدشم من خواهر وسطی ام‍  باید واسه مهریه باشم😏😏

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  
مشکی دان دو ماه دیگ ام باید برم اراک برای ازمون دان 3 دوسال دیگ ام مربریمو میگیرم دوسالم هس کیک بوک ...

من دان ۵ 

@عشق_زندگیم_پتومه    لنت بهت ک نی نی یار اینجارو پیدا کرد😐 @mahdi1397 ‍  &nb ...

@نی_نی_یار_5  منه داره تهدید میکنه واییییی🤣🤣🤣 میشوخماا

اصلا نی نی یار هر روز بیا کشیک بده😂😂😂

میخواین منه به عنوان نفوذی استخدام کنین؟😂😂😂

حاضرم با جون دل کار کنم😂😂😂

تروخدا بزار بیام قول میدم فقط یه گوشه بشینم🥺🥺🥺😕