2777
2789
عنوان

خوشگلای من بپرین تو😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 14963 بازدید | 3580 پست
سلام دخملم اره دیگه بالاخره اومدم😕😂 میتونی میتونی من به تو امید میدم تو میتونی بگو میتونم میتونم ...

نمبتونم نمیتونم نمیتونم بنگر 

@ماه_تابان۷۰ دیدی سیاه ابی نیس 🥺

وقتی برای بقیه آرزوهای خوب میکنید چیزهای خوب به خودتون برمیگرده  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه عاجی کی میریم؟؟ فقط تو کافه قرار بزاریم یکمم گرون سفارش بدیم فک نکنن از سر خیابون پیدا کردیم

اقا اگه بحث کافه س منم میام از الان سفارشمو میدم کاپوچینو با چیبس و پنیر 

@ماه_تابانم خواهر ام میخواد شووَر کنه من نباشم هیععععع🤨☝🏻 نوچ نوچ

اقا اگه بحث کافه س منم میام از الان سفارشمو میدم کاپوچینو با چیبس و پنیر  @ماه_تابانم   ...

ببین اول ما میریم موقعی که می‌خوایم سفارش بدیم همه بیاین دوماد و ببرین تو شوک 😂😂😂😂😂

ببین اول ما میریم موقعی که می‌خوایم سفارش بدیم همه بیاین دوماد و ببرین تو شوک 😂😂😂😂😂

من نیستم خوش میگذره🥲🥲🥲

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
تو که عشق مایی می‌خوایم مهدیه رو شوهر بدیم

بدون اجازه ی خواهرا نمیشه

اونی ک میگع عشق وجود نداره یروزی عاشق ترین بوده👩‍🦯انقد تو دلم خونه بیبی توی رگام نی بدون من نرو بیبی هرجایی بزن زنگ گاهی(:
یلدا اسم اصلی ماه تابان همتا بود

اره

نه من با دوماد بیام زشته نه  من همون جا میشینم کاپوچینو مو میخورم هیچی هم نمیگم چیبس و پنیرم ماله خودتون فقطططط بحث مهریه خط قرمزه منه @ماه_تابانم   مهریه زیر ۱۳۸۵ نمیای پایین تر بالاتر هم که اگه رفت خدارو صد هزار مرتبه شکر😂❤️

باشه عاجی کی میریم؟؟ فقط تو کافه قرار بزاریم یکمم گرون سفارش بدیم فک نکنن از سر خیابون پیدا کردیم

منم میام کاپوچینو کیک تامام