2777
2789
عنوان

قرص لاغری جی سی

767 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان خوبین 

کسی اطلاعاتی از قرص جی سی داره؟

عوارض نداره؟؟ چند کیلو لاغر شدین و چ مدت

من سفارش دادم فعلا نرسیده دستم 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود

اول تحقیق میکردی بعد سفارش میدادی

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول تحقیق میکردی بعد سفارش میدادی

تحقیق کزدم میگن عوارض زیادی نداره فوقش یبوسته ک با برنامه غذایی درست حل میشه 

ی کمم میگه اوایلش بی خوابی داره 

بی عشق نشاط و طرب افزون نشود♥️بی عشق وجود خوب و موزون نشود
اسلیم مکس خوب بوده؟؟

خیلی سبک شدم.صبحها راحت پامیشم یا راه میرم درحالیکه قبلش سختم بود.متاسفانه نمیدونم چندکیلوکم شدم چون رفتم باطری واسه ارزوم خریدم کار نکرد و مثل اینکه ارزوم مشکل پیدا کرده.ولی دهم میشه یک ماه که این قرصو میخورم.دهم یازدهم میرم بهداشت اونجا ترازوشون دقیقه به شما میگم چقدر کم شدم.

اسلیم مکس خوب بوده؟؟

سلام به شما و استارتر.💚💚.قرار بود بهتون نتیجه یک ماه قرص خوردنم رو بگم.البته من هفته ای یکی دورپز نرمش سبک و همچنین رعایت به اندازه خوردن و کم کردن شیرینجیات و برنج و نون رو هم داشتم.اما بدون قرص نمیتونستم رژیم بگیرم چون شدیدا اشتهام زیاد بود.قرار بهتون نتیجش رو بگم.امروز رفتم بهداشت و وزن کردم ۷۹شدم.ماه پیش ۸۳بود.۴کیلو کم شدم فعلا تو یک ماه.ـ

سلام به شما و استارتر.💚💚.قرار بود بهتون نتیجه یک ماه قرص خوردنم رو بگم.البته من هفته ای یکی دورپز ...

وای دمت گرم بخدا 

اولین باره یکی سر حرفش مونده .

خیلی ازت خوشم اومد انشالله به هر وزنی دلت میخواد زود برسی