خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی سبک شدم.صبحها راحت پامیشم یا راه میرم درحالیکه قبلش سختم بود.متاسفانه نمیدونم چندکیلوکم شدم چون رفتم باطری واسه ارزوم خریدم کار نکرد و مثل اینکه ارزوم مشکل پیدا کرده.ولی دهم میشه یک ماه که این قرصو میخورم.دهم یازدهم میرم بهداشت اونجا ترازوشون دقیقه به شما میگم چقدر کم شدم.
سلام به شما و استارتر.💚💚.قرار بود بهتون نتیجه یک ماه قرص خوردنم رو بگم.البته من هفته ای یکی دورپز نرمش سبک و همچنین رعایت به اندازه خوردن و کم کردن شیرینجیات و برنج و نون رو هم داشتم.اما بدون قرص نمیتونستم رژیم بگیرم چون شدیدا اشتهام زیاد بود.قرار بهتون نتیجش رو بگم.امروز رفتم بهداشت و وزن کردم ۷۹شدم.ماه پیش ۸۳بود.۴کیلو کم شدم فعلا تو یک ماه.ـ