2777
2789
عنوان

بیاید صادقانه جواب بدید

221 بازدید | 13 پست

شما چ نوع تاپیک هایی رو گزارش میزنید یا نی نی یار چ نوع رو مسدود میکنه ... 

الان دیدم اومدم تاپیگم ترکیده ولی اخه چرا ؟؟

مگه غیر اینه که اینجا یه سایت مخصوص بانوان ه ؟ پس کجا باید سوال طرح کرد همفکری داشت ؟؟

میدونم الان اکثرا میگید ک اینجا بچع ریخته و یا آقایون هستن ... ولی پس باید باید چکار کرد ؟ اونها جایی ک نباید باشن هستن مقصر منم ؟!! 

تاپیک های سال های قبل میخوندم چقدواضح سوال میکردن و  دلسوزانه و خواهرانه بهمدیگه کمک میکردن  ...ولی الان حتی سوال خیلی مبهم و با نقطه چین و انواع محافظه کاری تایپ میکنیم تهش میبینیم تاپیک کلا جمع شده .... 

نظرتون بگید چیه . نظر نی نی یارها چیه ؟؟ تگ کنید 

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

چی پرسیدی مگه😮

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا فقط اینایی ک فحش میدن نی نی یار تگ میکنم یا اگه زیادی +۱۸باشه

یسری چیزا خودش کلا ممنوعه و نی نی یار بدون گزارش هم اگه ببینه میترکونه

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

من تاحالا گزارش نزدم برای کسی 

ولی آخه بعضی سوالات هم جز این حال مارو بهم بزنه کاری نمیکنه 

رنگ و مدل ترشح یا رنگ عن بچه ها یا مزه اسپرم شوهرتون هر چقدرم غیر طبیعی باشه جز دکتر کسی نمیتونه درمانش کنه

تاپیک جدیدت.رو دیدم🥲 جیگرم سوخت

الهی بمیرم برات

منم خیلی درک کردم اون شرایط رو😭😭

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

سلام خواهر جان من خیلی پیگیر تاپیکای شمام

تاپیکای جدیدتونو قفل کردین، میخواستم ببینم برای جدایی از شوهرتون چیکار کردین؟ به مرحله اخر رسیدین؟

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

موفق باشی عزیزم،برومشهد ازامام رضاکمک بخواه،هرگره ای یطور بازمیشه،البته که مانمیفهمیم چطور وبدست کدوم امام عزیز،پس حالاکه کربلا نمیتونی بری برومشهد

۷۵.۹۲۸۰