2777
2789

این سوال منم هست که بعد سزارین شکم گنده می مونه یعنی میگن اخه جای بخیه ها چربی میبنده من میترسم از طبیعی 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سوال منم هست که بعد سزارین شکم گنده می مونه یعنی میگن اخه جای بخیه ها چربی میبنده من میترسم از ط ...

اطرافیان من که سزارین شدن شکماشون مونده...مخصوصا دو نفرشون...چون خیلی لاغرن قشنگ مشخصه که به خاطر سزارین مونده شکمشون

اطرافیان من که سزارین شدن شکماشون مونده...مخصوصا دو نفرشون...چون خیلی لاغرن قشنگ مشخصه که به خاطر سز ...

یعنی اگه برم ورزش کنم بازم آب نمیشه شکمم

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
اره عزیزم مامانمم همینو میگه

اتفاقا چند روز پیش دختر داییم زایمان کرد...زنگ زدم بهش میگفت مردم و زنده شدم....خیلی بد بود...حیلی درد داشت..میگفت دو نفر تو اتاقمون طبیعی بود اینقد راحت بلند میشدن میشستن که حسودیم شده بهشون

به نظر من حتما چند تا دکتر برید برا معاینه لگنتون...

من ۴ تا دکتر رفتن همشون گفتن لگنت عالیه برا طبیعی

زایمانمم خیلی خوب بود

وقتی فول شدم هیچ کدومشون باور نمیکردن اینقد سریع فول شده باشم..

و حتما ی ماما همراه بگیرید..خیلی خوبه