نوشین۱۳۸۵ مدیر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 484 عنوان چرا گروه های شاد برام بالا نمیاد | مشاهده متن کامل بحث + 3083 بازدید | 18 پست کانال و پیام شخصی برام میان ولی گروه ها بالا نمیان😥 یه صلوات واسه خوشبختی خودم و خانوادم میفرستی؟ 🥰 1400/07/03 | 12:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوگتاراز عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 4027 کلاس بندی کردن میرم تو گروه بالا نمیاد برا شمام همینطوره ؟ ن برامن فقط احراز هویت کردن هنوز کلاسی نیست.امروز خیلی شلوغه شاد حتما تا فردا درست میشه تو اصلا خوب.توعالی .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو 👋
نوشین۱۳۸۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 484 احراز هویت شدید؟منظورم مدرستون احراز هویت کردن.دیروز مال پسرمم بالا نمی اومد.ولی امروز صبح اوکی شد نمیدونم پایه دهمم هنوز پی وی معلمم رو ندارم بپرسم شماره هم ندارم 🤦♀️باید برم مدرسه پس یه صلوات واسه خوشبختی خودم و خانوادم میفرستی؟ 🥰
نوشین۱۳۸۵ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 484 ن برامن فقط احراز هویت کردن هنوز کلاسی نیست.امروز خیلی شلوغه شاد حتما تا فردا درست میشه انشالله مثلا درست کردن یه صلوات واسه خوشبختی خودم و خانوادم میفرستی؟ 🥰
zahrapinkblack عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 3042 نمیدونم با یه شماره دیگه رفتم الان واس اونه؟ ببین میتونه بخاطر اونم باشه که شماره جدید گرفتیو به مدرسه ندادی میتونه بخاطر اینم باشه که مدرسه اهراز هویتتون نکرده 🫱🏽🫲🏻be yourself