2777
2789
عنوان

دلسردی منوهمسرم از هم

544 بازدید | 25 پست

بخداسردرگرمم 7ساله عقدکردیم و اخلاقش رفتارش گندترمیشه 

بددهن .بی ادب.بداخلاق واصلامحبت به زن و زن داری نمی فهمه دیگه چی بگم 

خیلی دوسش دارم اما انقددلمو شکونده که دیگه حس میکنم نمیخوامش یه بچه دارم ونمیخوام زندگیم ازهم بپاشه اماشوهرم درست بشونیس

چیکارکنم😭

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💞🍃🌹💞🍃🌹💞🍃🌹

❌۱۱ دلیل سردی زن نسبت به شوهر

۱.توهین کردن و فحاشی

۲.رفیق بازی و بی مسئولیتی

۳.خیانت و رمانتیک نبودم

۴.چشم چرانی

۶.عدم رعایت نظافت

۷.سلطه گری و زورگویی

۸.متعهد نبودن

۹.وابستگی شدید به مادر

۱۰.خبر چینی برای خانواده

۱۱.قسم دروغ

۱۲.دیر آمدن به منزل

۱۳.پرخاشگری

باید برید مشاور

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

چی بگم عزیزم فقط باید صبور باشی به خاطر بچت انشاالله خدا هدایتش کنه منم همسرم تقریبا اینطوریه تازه یه خانواده بدتر از خودش هم داره که همیشه توی زندگیم دخالت میکنن منم به خاطر بچه هام تحمل میکنم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

من نمیدونم چیکار کنین فقط میدونم نباید اینطوری ادامه بدین. برین مشاوره یا هرکار دیگه ای که از دستتون بر میاد. با این شرایط بچه تون بیشترین ضربه رو میخوره. نزارین زندگیش خراب بشه. 

چی بگم عزیزم فقط باید صبور باشی به خاطر بچت انشاالله خدا هدایتش کنه منم همسرم تقریبا اینطوریه تازه ی ...

باهاش صحبت کردی ؟چند ساله 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
چی بگم عزیزم فقط باید صبور باشی به خاطر بچت انشاالله خدا هدایتش کنه منم همسرم تقریبا اینطوریه تازه ی ...

نمیخوام فقط بخاطربچم زورکی تحملش کنم میخوام زندگیمون خوب شه مگه دنیاچن روزه😭

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤