2777
2789

من یکم خیاطی بلدم میخام کار کنم دستم تو جیب خودم باشه 

امسال میشه بیست سالم 

چرخ خیاطی تو خونه نداریم میگم برم کارگاه خیاطی کار کنم تا جرخ بگیرم ولی مامانم اصلا اجازه اینکارو بهم نمیده 

چرخ هم نمیگیره میگ دستم خالیه 

خب من چیکار کنم 

راضیش کن 

چن تا حرف منطقی بزن بش

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نزدیکتون کسی خیاطی میکنه و مزون داره، برو اگه شاگرد خواست یه مدت پیشش کارکن،هم پول جمع میکنی هم دستت روان میشه و ماهر میشی، با زبون خوش نرمش کن

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

خب با منطق مامانتو رازی کن بهترین راه حل رو به مامانت پیشنهاد دادی.

چرا مامانت قبول نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟

هم درآمد داری هرچند ناچیز باشه هم مهارتت بیشتر میشه هم اشکالاتتو رفع خواهی کرد

واقعا چرا مامانا اینقدر سخت گیری میکنن؟؟؟

اگه نزدیکتون کسی خیاطی میکنه و مزون داره، برو اگه شاگرد خواست یه مدت پیشش کارکن،هم پول جمع میکنی هم ...

هر چی میگم نمیشه همین یکی از دوستام کارگاه داره میخام برم  اونجا ولی نمیزاره