2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم

1249 بازدید | 58 پست

بیاین بگین چکارکنم خیلی ناراحتم از شوهرم😔😔😔

من دوروزه خونه مادرم هستم.شوهرم دیروز رفته پیست موتور سواری.بعدش ظهر به من زنگ زد گفت بین اون همه پسر یه دختر از تهران اومده اومد عالی موتورسواری می‌کرد ماشالله ماشالله پیست و گذاشته بود رو سرش.منم گفتم خب به من چه برای چی تعریف میکنی.اونوقت گفت یاد بگیر نصفه توئه منم ناراحت شدم قطع کرد.بعد از اون دیگه تا الان نه او زنگ زد نه من  

تعداد رای : 24
نظرسنجی
۱
17
70%
۲
7
29%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقو به تو میدم

من باشم یکبار یکیو همین طوری میکوبم تو سرش

حسابی نارحت که شد میگم حالت چطوره؟ حال درک‌ کن

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

یاد فیلم عاشقانه افتادم

حساس نشو چیز خاصی نگفته هیجان زده شده اومده تعریف کنه برات

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ