2777
2789
عنوان

دو راهی بین ازدواج لطفا کمکم کنین 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  4 سال زمان مناسبی برای شناخت از اون آقا بوده  اگر حرف و عمل تو این مدت براتون اثبا ...

مشکل اینجاست که اولی بهم اعتماد نداره و بارها سر بی اعتمادی دعوا کردیم 

مشکل اینجاست که اولی بهم اعتماد نداره و بارها سر بی اعتمادی دعوا کردیم 

خب اگر چنین بهتره تمومش کنید چون در آینده یقینا به مشکل بر خواهید خورد 

تمرکزتون رو برای شخص فعلی بزارید انشالله خیره 

انتخاب با توست، ميتواني بگوئي: صبح به خير خدا جان،.. یا بگوئي : خدا به خير کنه ، صبح شده ..( کاربر آقا )
کدومو بیشتر دوس داری  بعدشم تو وقتی بت اون ک ۴ سال دوست بودی چرا گذاشتی یکی دیگ هم بیاد تو زند ...

چون فکر میکردم رابطمون تموم شده  اصلا بهم اعتماد نداشت و دعوا میکردیم بارها بهم گفت برو دنبال زندکیت پای من نشین یه مدت ازش جدا شدم که خاستگار برام پیدا شد و  با خانوادم صحبت کرد قرار شد باهم اشنا شیم. و الان باز برگشته میگه من میخوام برگردم ایران بیام خاستکاریت بدون تو نمیتونم و از این حرفا و نمیدونم چطوری بهش بگم که خاستکار دارم و میخوام ازدواج کنم 

نه واقعا مجبور بود بره خودم بهش گفتم برو چون اینجا شغل و درامد خوبی نداشت بخاطر من رفت کار کنه خیلی ...

نظر من اینه

اگر اگر اگر اگر اگر اگر و اگر مطمئنی اون طرف برمیگردع و ازدواج میکنی باهاش بچسب به همون

چون همین دنیا گشتن خیلی میتونه شخصیت درونی ادم رشد بدع (خودم تجربشو دارم) ولی اینم بگم خیلی خیلی تغییر در شخصیتش به وجود میاد و کلا یک ادم دیگه میشن که یک ادم به شدت فهمیده درک بالا سطح فکری شعور بالا سطح فرهنگ بالا که همه ی اینها عالیه ولی اینکه حس میکنی این اونی نبوده که من چهارسال میشناختم و از اول باید با اون طرف بچرخی که این شخصیت خوب و بزرگشو درک کنی

اینهایی گفتم تجربه زندگی خودم در خارج از ایران بودع

میگم باز اگر مطمئنی... اینجا هر کسی از دید خودش میگه ولی خودت شرایطتو بهتر از بقیه میدونی

بعد هم حدودا یک سالی با این یا بقیه خواستگارات بگذرون ببین درک و احترام متقابل با کدومشون بیشتره با همون برو زیر یک سقف

با این نظر شخصی منه

اینستاگرامم kimiabeatz
خو  به  اولی بگوخواستگاربرام اومده باخونوادم حرف زده ببین چی میگه بهت

گفتم بهش خیلی حالش بد شد گفت هرجور شده برمیگردم میرم فردا به مامانت زنگ میزنم میگم‌من دخترتو میخوام گفت اگه مال یکی دیکه بشی من یا میمیرم یا دیوونه میشم در حدی حالش بد شد که مجبور شدم بگم شوخی کردم نمیدونم چطوری این مسئله رو بهش بگم نمیخوام ناراحت شه  دارم دیوونه میشم اصلا 

نظر من اینه اگر اگر اگر اگر اگر اگر و اگر مطمئنی اون طرف برمیگردع و ازدواج میکنی باهاش بچسب به همون ...

اون رفت خارج‌چون تو ایران کسی و نداشت شرایط زندگیش جوری بود که از بچگی نه پدر داشته نه مادر همش روی پای خودش واساده بوده رفت اونجا کار کنه گفت نمیخوام فردا که زنم شدی چیزی از بقیه کم داشته باشی خودم بهش گفتم بره مشکل من اینه که شکاکه شک داره به من و به گفته خودش میترسه از دستم بده و نمیخواد کسی بیاد سمتم سر همین مسئله باهم کات کرده بودیم که یکی دیگه پیدا شد 😓😭

گفتم بهش خیلی حالش بد شد گفت هرجور شده برمیگردم میرم فردا به مامانت زنگ میزنم میگم‌من دخترتو میخوام ...

خوپس بذاربرگرده بهتره ببین واقعامیاداصلاشایدخونوادش قبول نکردن

کارخوبه خدادرست کنه...
باید عاقلانه تصمیم گرفتم نه احساسی

خوب زمانی که اون بدبختو فرستاد خارج هم حتما با عقلش تصمیم گرفته که بره و پیشرفت کنه و برگرده ازدواج کنیم نه که نرفته ولش کنه این تصمیم نه عاقلانست نه احساسی به نظرم

خوپس بذاربرگرده بهتره ببین واقعامیاداصلاشایدخونوادش قبول نکردن

از بچگی پدر مادرشو از دست داده میترسم بهش بگم خاستکار دارم و منم دیگه نیستم دیوونه میشه به شوخی بهش گفتم خیلی بهم ریخت 

خوب زمانی که اون بدبختو فرستاد خارج هم حتما با عقلش تصمیم گرفته که بره و پیشرفت کنه و برگرده ازدواج ...

شما میگین من چیکار کنم چطوری بهش بگم‌که دارم ازدواج میکنم چیکار کنم نمیتونم هم زمان با دوتاشون باشم عذاب وجدان‌گرفتم 

اون رفت خارج‌چون تو ایران کسی و نداشت شرایط زندگیش جوری بود که از بچگی نه پدر داشته نه مادر همش روی ...

نگاع خودت پیش قدم بشو که باهاش اوکی بشی باز

و وقتی میفهمی این شکاکه روابطتو براش باز نکن..

اینهایی که اینجا میگن خوب نیست با دوتاشون باشی گوش نکن به حرفاشون...

رابطتت که جدی نیست با خواستگارت موقعی که نامزدی کردی و موقع عقد به اونی خارجه بگو کات...

چه میشه ادم دایره اجتناعیش بیشتر باشه و حق انتخاب داشته باشه...

بعد هم با اونی خارجه یک سری حرفایی بزن که چه تایمی برمیگردی که منتظر باشی...

نگه میام.. یا بیاد 10 سال دیگه

اگر قانونی رفته راحت تو میتونی بری باهاش و هم ازدواج کنی و اینقدر در کشورهای جهان اولی اقتصاد رونق دارع که با کارگری هم بتونه زندگی مشترکتون بچرخونه

اینستاگرامم kimiabeatz