شبتون بخیر دوستای خوبم.
پسرم یک سال و نیمشه.مامانبزرگم خونه ش نزدیک مامانمه و هرروز میاد خونه ی مامانم.چون دوتاشون تنها هستن.خواهرمم خونه ش نزدیک مامانمه و بچههاش هرروز خونه ی مامانم هستن.مامانبزرگ من خیلی بچههای خواهرمو دوستداره.بهشون اهمیت میده..اینم بگم ک با بچه ی منم صحبت میکنه و بازی میکنه ولی بازم حس میکنم ک بچه های خواهرمو بیشتر از پسرمن دوسداره و محبتش نسبت ب اونا بیشتره.مثلا اگه خواهرزادم غذا نخوره و کم بخوره همه ش ب خواهرم میگه به بچه غذا بده لاغرشده و... ولی پسرمن یکم تپل هست اصن نشده یبار بگه بهش غذا بده اصلا بفکرش نیست.یا مثلا از روی علاقه به خواهرزادممیگه مامان.ولی ب پسر من اینجوری نمیگه و یااینکه وقتی خواهرزادم کوچولو بود ،مامانبزرگم همش دلتنگش میشد و میومد دیدنش.
ولی برای پسرمن دلتنگ نمیشه.
نمیدونم چرا انقدر رو مامانبزرگم زوم کردم.بااینکه به پسرمنم یکممحبت میکنه ولی همه ش دلممیگیره حس میکنم بچه ی منو کمتر دوسداره.و اونارو بیشتر دوسداره..همش به پسرم نگاه میکنم و اشکام میریزه با خودم میگم پسرم اگ ببینه مامانبزرگم کمتر دوسشداره غصه میخوره و قلب کوچولوش میگیره😔دلم به پسرم میسوزه خیلی خیلی حساسم دست خودم نیست ببینم ینفر از خونوادم بهش یکم کم محلی کنه دلم میخواد بترکه چون دوسندارم پسرم ناراحت بشه یموقه.
نمیتونمم مامانبزرگمو کمتر ببینم چون هرروز و هرشب خونه مامان من هست.خواهرمم خونش نزدیک اوناس و باهم هستن.
ولی من خونم یربع فاصله داره.وقتی میرم یک روز یا ۲ روز اونجا میمونم و هرساعت به رفتارای مادربزرگم نسبت به پسرم نگاه میکنم و عصبی میشم .
حتی بهش گفتم ک پسرمنو دوسنداری گفته خداادمو دوسداشته باشه.چرا دوسشنداشته باشم پسرتوام مث بقیه س واسم فرقی ندارن
ولی بازم از بعضی رفتاراش ناراحت میشم و میفهمم ککمتر دوسشداره.
مامانبزرگم از اول من و خواهرمو فقط دوسداشت و بهمون محبت میکرد و بفکرمون بود ، و نوه های دیگشو دوسنداشت و بهشون محبت نمیکرد اصلا...منم همش میگم ک پسر منو هم مثل نوه های دیگش دوسنداره.فقط خواهرزاده هامو دوسداره🥺بهش همین حرفو زدم خندید گف ن چرا دوسنداشته باشم پسرتوام دوسدارم.ولی پس چرا حس میکنم رفتارش با خواهرزادههام جور دیگس
لطفا کمکم کنین دلم ب پسرم میسوزه.دست خودمم نیست خیلی دوسدارم ب این چیزا فکر نکنم ولی واقعا نمیتونم.گریه میکنم وقتی یکی ب پسرم چیزی بگه.
پسرم تنها امید منه.
یه مدته بخاطر این فکر ،دارم دیوونه میشم.
کمکمکنین😭میدونم مشکلی نیس ک من سختش گرفتم ولی واقعا دارم اذیت میشم..چجوری بیخیالی کنم