2777
2789

دخترم شیر خواره ست میتونم برم واکسن بزنم؟مشکلی پیش نمیاد

شنیدم باید تا سه روز به بچه شیر ندی

درسته

تو روخدا با تجربه هاش راهنمایی کنن

عزیزم من شیر میدم واکسن زدم امروز روز چهارمم بود به بچه هم شیر میدادم . سینوفارم زدم

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زدم، دکتر گفت اصلا منعی برای شیردادن نداری

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
مشکلی نداشت با دکتر مشورت کردی بچت چند وقتشه؟

از بهداشت بهم زنگ زدن برم بزنم. دوستامم زدن. نه مشکلی نداره .یک ماهشه

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
عه مرسی عزیزم خیالم راحت شد چه واکسنی زدی

نگران نباش، فایزر

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
مگه میزنن؟کدوم شهرید؟مگه اصن اومده؟شنیده بودم وقتی بیاد به باردارا میزنن فقط

ایران نه