2777
2789

اول این ک بگم 8 ساله باهم دوستیم. و شغلش پرستاریه.

ظهر با خودش حرف زدم سر شیفت بود. گف شیفت عصره. ینی ساعت 8 شب شیفتش تمومه.

وقتی 8 شب شد بهش زنگ زدم یه زنه برداشت هی گف الو الو ولی من حرف نزدم حتی الو هم نگفتم چون ترسیدم خاهر یا مامانش باشه و رابطه مونو بفهمن و عشقم بعدا دعوام کنه.

بعد قطع کردم و بعد ده دقیقه دوباره زنگ زدم دیدم گوشیش خاموشه.

گوشیش خاموش بود تااا یک ربع پیش. گوشیش روشن شد زنگ زدم دوباره زنه برداشت گف الو الو؟ و من بازهم حتی الوهم نگفتم، بعد زنه گف اقای محمدی گوشیشونو جا گزاشتن و قطع کرد.

حالا ک فهمیدم همکارشه دوباره زنگ زدم ک راحت باهاش حرف بزنم و اصلا بهش بفهمونم ک دوس دخترشم ولی گوشیش خاموش بود باز.

بچه ها چیکاکنم؟

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا گوشیشو جا گذاشته اون چرا جواب داده  

تو کتاب کیمیاگر بطورِ یقین نوشته:«آنچه قسمتِ  توست، از کنارت نخواهد گذشت. »واسه چیزی که از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد...! 🌱�         میشه واسه مشکلم یه صلوات بفرستید🥺🥰
زنش بوده شاید به دل نگیر نگران نشو

چرت نگو. هفته پیش دیدمش. شناسنامه اش هم تو کیفش بود نگا کردم. پاکه پاک بود

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه