2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین برم؟

147 بازدید | 12 پست

سلام 

من خیلی گیج شدم 

مامان بابام قراره امشب برن مرز مهران 

برای اربعین

من نمیدونم برم یا ن 

اَ ی طرف فردا کلاسام شروع میشه و انقدر سختگیری میکنن که مطمعنم انظباطم کم میشه

و ممکنه معطلی تو مرز مهران ب مدت 3 روزطول بکشه 

و واکسن نزدم 

ولی حیفه 2.3 ساله نرفتم اربعین 

دلم تنگ شده نمیدونم چیکار کنم 

مامان بابامم که راهنماییم نمیکنن 

میشه راهنماییم کنید؟ 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

اگه هم نشه بریم و از مرز برمون گردونن میشه اش نخورده و دهن سوخته و انظباط مدرسم کم میشه 

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

حالا که آمار داره کمتر میشه این پیاده روی کربلا هم دوباره خیز جدید رو بهمراه داره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

واکسن نزده نمیزارن رد بشی

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
حالا که آمار داره کمتر میشه این پیاده روی کربلا هم دوباره خیز جدید رو بهمراه داره

اصلا ربطی نداره 

افرادی که واکسن زدن فقط میتونن برن 

مگه اینکه بعضی ها با پارتی بازی برن 

روزی ده دفعه تو اخبار دارن میگن نیاید مرزا بستس 

پدرم با پلیس های اونجا در ارتباطه 

همین امرزو رییسی رفته مرز 

گفته بزارید برن 

ولی یکی دیگه هم بهش زنگ زده و گفته خیلی هارو برگردوندن 

اصلا ربطی نداره  افرادی که واکسن زدن فقط میتونن برن  مگه اینکه بعضی ها با پارتی بازی برن ...

بهرحال واکسن که کاری نمیکنه این ازدحام جمعیت خطرناکه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اصلا از مرز زمینی به کسی اجازه خروج از کشور نمیدن

فقط مسافران هوایی که هم ویزا دارن هم دو دوز واکسن زدن هم تست کروناشون منفیه

اجازه پرواز دارن

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

اصلا از مرز زمینی به کسی اجازه خروج از کشور نمیدن فقط مسافران هوایی که هم ویزا دارن هم دو دوز واکسن ...

امروز خیلی از دوستای پدرم زنگ زدن که اَ مهران رد شدن 

البته ی سری ها هم گفتن برمون گردوندن نزاشتن بریم....