2777
2789

سلام مامانا من رفتم دکتر پزشکم گفت ازمایش غربالگری یدونه سادست یدونه چندمیلیونه..کسی میدونه فرقشون چیه؟و اسمای ازمایشا چیه

غربالگری عادی که همه خانومهای باردار انجام میدن دومرحلس یه سونو و یه ازمایش خون

یه ازمایش دیگه هم هست به اسم سِل فری که هزینش خیلی بالاس

و کسانی که سنشون بالاست و یه سری موارد دیگه انجام میدن

لطفا گزارش بزنید برام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من انجام دادم.دوستانی که میگن امکان اسیب هست بدون اگاهی صحبت میکنن.عربالگری معمول هفته ۱۲ انجام میشه و یه سری فاکتورها رو بررسی میکنن. اگه ازمایش اولیه موردی داشته باشه یا مادر از قبل داری شرایطی باشه یا سن مادر بالا باشه یا حتی دلبخواه باشه عربالگری سلفری رو انجام میدن . در اون هفته از دی ان ای جنین در خون مادر ازاد شده و اون دی ان ای ها رو بررسی میکن.که هییییییچ گونه صرری برای مادر و جنین تداره. اما گاهی پیشنهاد ازمایش امینو سنتز میدن . اون برای شرایطی هست که به مواردی مشکوک باشن و مرحله امینوسنتز هست . که از مایع دور جنین استخراج میکنن و اونو بررسی میکنن.این ازمایش باید با مهارت انجام بشه و معمولا خیلیها به این اصلا نمیرسن.با همون سلفری دستشون میاد.من سال ۹۷ انجام دادم.۲ تومن بود تهران انجام دادم