2777
2789
عنوان

زانودرد بچه چهار ساله

164 بازدید | 10 پست

پسرم چهار سالشه از دیشب دو بار هر بار تقریبا یه پونزده دقیقه میگه زانوم درد میکنه و لنگون لنگون راه میره

وقتی ماشین بازی میکنه اون زانوشو خیلی رو زمین میزنه ممکنه به این خاطر باشه

اگه کسی تجربه داره لطفا راهنماییم کنه

تو تکه ای از من نیستی تو تمام منی  

این ممکنه

ممکن هم هست دنبال جلب توجه هست ک ببشتر بهش توجه کنید

بخاطر رشد هم هست

ولی اگه دیدی قصدش جلب توجه نیست و جایی نخورده و طولانی تر شد ببرش دکتر. احتمالا بهش مولتی ویتامین میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه زمین نخورده یا زیادی خسته نیست و دوباره گفت پاش درد میکنه ببرید حتما آزمایش ویتامین دی بچه هایی ک ویتامین دی بدنشون کمه پا درد میگیرن

پسرم آدمی را آدمیت لازم است
این ممکنه ممکن هم هست دنبال جلب توجه هست ک ببشتر بهش توجه کنید بخاطر رشد هم هست ولی اگه دیدی قصدش ...

باور کن از دیشب خیلی نگران شدم 😞

اگه خدایی نکرده ادامه دار بشه حتما دکتر میبرمش

اگه زمین نخورده یا زیادی خسته نیست و دوباره گفت پاش درد میکنه ببرید حتما آزمایش ویتامین دی بچه هایی ...

نه زمین نخورده تقریبا چند ماهی میشه ویتامین دی بهش ندادم

قبلا شربت ایمونس میدادم 

نه زمین نخورده تقریبا چند ماهی میشه ویتامین دی بهش ندادم قبلا شربت ایمونس میدادم 

پس احتمال خیلی زیاد ویتامین دی بدنش پایینه حتما آزمایش ببرید اگه ویتامین دی پایین باشه یا امپولشو باید بزنه یا قرصشو بخوره ویتامین های دیگه فایده نداره 

پسرم آدمی را آدمیت لازم است
پس احتمال خیلی زیاد ویتامین دی بدنش پایینه حتما آزمایش ببرید اگه ویتامین دی پایین باشه یا امپولشو با ...

ممنون حتما میبرم آزمایش