2777
2789
عنوان

فوکوس اکوژن و کیست کوروئید

1767 بازدید | 8 پست

سلام خانما خیلی حالم بده ...چهارشنبه سونو انومالی دادم که گفت توی بطن چپش فوکوس اکوژن داره و کیست کوروئید دو طرفه در مغز داره و پیلکتازی دو طرفه در کلیه ها هم داره ... بردم دکتر رنگش پرید گفت وااای اینجا چه خبره سریع برو اکوی قلب و  آمینو سنتز ..اگر جوابشون بدم بود نمیزارن سقط کنی چون از وقتش گذشته الان ۱۸ هفته ای تا اون موقع میشی ۲۰ فایده نداره ....اینا همش نشونه ی سندروم داون و عقب افتادگیه  بعد که دید چقدر حالم بده گفت ولی شایدم برطرف شدن ....الان دیگه امیدی ندارم شنبه نوبت اکو و یکشنبه آمینو دارم جواب ان  تیم و آزمایش ژنتیک عالی بود ولی انومالیم پر از مشکله

دکتر به منم گفت تو سر جنین کیست هست پیش ژنتیک رفتم و پیش دکتر خودم هفته ۲۰ بودم خیلی عادی برخورد کردن و گفتن چیز عادی هست و هفته ۲۸ سونو بده الانم هفته ۲۹ هستم هنوز سونو ندادم . من استرس هم ندارم توکل به خدا ان شالله از بین رفته

با خدا باش پادشاهی کن😎
دکتر به منم گفت تو سر جنین کیست هست پیش ژنتیک رفتم و پیش دکتر خودم هفته ۲۰ بودم خیلی عادی برخورد کرد ...

یدونه مشکل مهم نیست اصلا ...من سه تا مشکل باهم داره دارم سکته میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یدونه مشکل مهم نیست اصلا ...من سه تا مشکل باهم داره دارم سکته میکنم

توکلت به خدا باشه . اصلا استرس نداشته باش سعی کن خودتو اروم کنی. خدا این بچه رو بهت داده خودش حواسش هست و به همه چی اگاه هست . دلتو بسپر به خدا

با خدا باش پادشاهی کن😎
سلام.وقت بخیرمیخواستم واسه پیامی که سال 90گذاشته بودین بپرسم.که گفته بودین تو سونوتون سه تا مشکل داش ...

سلام.این دوستمون جواب شمارو دادن که بگن بچشون سالم بوده با این سه تا علائم؟